Antena Căutare

Ca-n lumea Disney. Magia continuă cu... violență. Un număr cu telefoane sparte și deznodământ fericit!

I-am mai văzut, îi știm. Bianca și Eduard formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de magicieni din România, iar cu un asemenea renume era și greu să nu obțină notele de care aveau nevoie pentru calificare

I-am mai văzut, îi știm. Bianca și Eduard formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de magicieni din România, iar cu un asemenea renume era și greu să nu obțină notele de care aveau nevoie pentru calificare.

Echipa Sfarmă-tot a ajuns la iUmor, iar invitații de onoare al momentului a fost Cheloo și al lui telefon. Cei doi magicieni i-au salvat smartphone-ul rapperului în ultimul moment, însă emoțiile mai mari le-a avut Delia și nu juratul care putea rămâne fără gadgetul personal.

Eduard și Bianca s-au descurcat excelent, iar pentru asta au fost răsplătiți cu două voturi pozitive din partea lui Bendeac și al Deliei. Cheloo așteaptă și altceva... O să vadă ce-l așteaptă în fazele următoare.

Face rime ca și Flick, are talent și când nu spune nimic. Free-style cu (i)Umor de Casper Fantoma, șeful cuvintelor!... Atențiune, aterizează vulturul. Mircea și-a pus băieții din juriu în cap. „Vancea e pe lista mea de viitoare cuceriri, i...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Ultimele știri
x