iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cătălin Bordea, un norocos! A jurat la „iUmor” că nu și-ar înșela vreodată nevasta și îl credem pe cuvânt! Livia, numai mușchi și vitamine!

 
+6 click pentru
galerie

Cătălin Bordea, co-prezentatorul de la „Xtra Night Show” a fost  invitatul special al serii de duminicăla „iUmor”, actorul venind cu „directive de acasă” și cu un număr savuros de stand-up! 

Cătălin nu a venit numai cu directive, ci și cu povești din căminul conjugal și cu glume supertari! Printre altele, a povestit în stilu-i caracteristic cum i s-a stricat dușul acasă și instalatorul a venit cu un tub de silicon. „A venit băiatul cu siliconul! Dar aveți un singur tub, că ea are... două! Băgați într-unul că-l folosesc doar de Revelion!”,  - e numai o parte din dialogul savuros!

În orice caz, se pare că de când e însurat, Cătălin are zilnic parte de inspirație! Și e căsătorit de peste doi ani cu Livia, o tânără superbă care-i este și muză. În plus, cei doi sunt mai mereu împreună, atât la spectacolele lui, cât și la sală.

Bordea a povestit în emisiune că nu și-ar înșela vreodată soția și chiar îl credem, căci Livia nu numai că îl sprijină în tot ceea ce face, dar e și extrem de frumoasă. Cu forme perfectă și un chip de păpușă, doamna Bordea poate face concurență oricărui model.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE