Antena Căutare

Cum arată Ioana State, fosta concurentă de la iUmor, în costum de baie. Bruneta care i-a amuzat pe toți a pozat fără inhibiții

Ioana State a devenit cunoscută în România prin prisma textelor amuzante publicate pe rețelele sociale, dar și datorită participării sale la iUmor.

ioana-state-colaj-iumor Galerie
Ioana State a fost finalistă în sezonul 4 de iUmor | Antena 1

Ioana State a devenit foarte cunoscută în anul 2017, când a participat pentru prima dată la iUmor. Pe atunci nu avea experiență cu scena, ci doar cu postările amuzante pe rețelele sociale. La prima ei apariție de la iUmor, Ioana State i-a amuzat pe jurați și pe prezentatori cu textul său amuzant.

De atunci, Ioana State a intrat în sufletele publicului și a evoluat în ceea ce privește prestația în fața unui public. Când a cunoscut-o, Mihai Bendeac i-a complimentat inteligența cu care își scrie textele, dar și frumusețea.

Ioana State a venit pentru prima dată la iUmor în sezonul 4 al show-ului

Atunci Ioana State era angajată a unei companii de IT, care îți făcea prietenii virtuali să râdă, însă voia să afle dacă are umor și offline. Tânăra a intrat atunci și la inimile fanilor care au votoat-o să ajungă în Finala sezonului 4 de iUmor.

„Cea mai mare temere era să nu mă blochez din cauza emoțiilor și să îmi uit textul, așa că după emisiune am ținut niste show-uri pentru a-mi exersa partea de interpretare și de interacțiune cu publicul, pentru a mă pregăti pentru finală”, a mărturisit Ioana, care a fost lăudată pentru prestația sa din 2017. Atunci tânăra a fost numită „profesoara de gramatică”.

”Am avut parte de reacții foarte bune față de tematica abordată și de faptul că am făcut un altfel de stand-up, făcând oamenii să râdă fără să mă folosesc de cuvinte vulgare. Glumele se nasc spontan, inspirate din orice se întâmplă în jurul meu, ori de situații de care-mi amintesc. Se întâmplă să văd o știre, aud o sintagmă și apoi de acolo eu mă duc pe cu totul alt subiect și se naște <duma>. Nu e nimic forțat. Faptul că îmi place buna dispoziție mă ține mereu montată pe a face glume, pe a extrage ceva amuzant din orice situație”, spunea atunci Ioana State.

Citește și: Ioana State, amuzantă cât cuprinde: ”Am observat că nu mai este la modă bichonul ca animal de companie. Acum este păunul. Când pă unul când pă altul...”

Cum arată Ioana State, fosta concurentă iUmor, în costum de baie

În prezent, Ioana State este urmărită de peste 60 de mii de fani, iar bruneta este extrem de activă pe rețelele sociale. Tânăra postează citate amuzante compuse de fotografii cu ea realizate în fel de fel de ipostaze. Printre imaginile publicate pe contul său de Instagram are și o fotografie în care apare purtând costum de baie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Experiența din 2017 nu a fost singura sa experiență cu show-ul iUmor. Ioana State a revenit în 2021 pe scena care a făcut-o celebră, unde a vorbit despre viața la 30 de ani: „Am ieșit din circuit. Mai că nu m-a încurajat să încep să fac plimbări lungi pe lângă azilurile de bătrâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scad șansele de a avea soacră în viață”, a glumit Ioana State pe scena iUmor.

iUmor a fost lider de audiență cu ediția difuzată în seara de 30 octombrie 2021, la Antena 1... Claudiu Medeș a câștigat ediția cu numărul 6 iUmor, sezonul 11. Mihai Bendeac, în picioare: „Mi s-a părut senzațional”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x