Căutare Live

”Varză” a revenit la iUmor și i-a ridicat în picioare pe jurați!  Cheloo: ”M-am pierdut în povestirea lui. Rar mi se întâmplă!”

Daniel Ilie sau ”Varză”, așa cum este cunoscut de toată lumea, a revenit la iUmor,  cu un moment senzațional.

Daniel Ilie sau ”Varză”, așa cum este cunoscut de toată lumea, a revenit la iUmor, cu un moment senzațional.

Mai exact, acesta a spus povești pe care le-a trăit în urmă cu mai bine de 20 de ani, când și-a înființat o trupă, iar toată lumea, jurații și publicul deopotrivă, s-a amuzat teribil.

”În anul 1999 am înființat o trupă, Terles Berles. Eram atât de falși încât falsam și playback-urile”, a povestit ”Varză”, spre amuzamentul celor din platou.

”Nimeni nu povestește mai frumos decât bărbatul ăsta. Știe să captiveze, știe să țină publicul în priză. Este un artist la nivel de povestire. Te face să vezi, să simți.”, a comentat Cheloo, în timpul emisiunii.

Și Delia a fost încântată de momentul acestuia.

”Mă bucur mult că l-am revăzut pe Varză. A ajuns în finală, dacă nu mă înșel.”, a spus și Delia.

”Vai de capul și de zilele mele. Aveam senzația că îmi doream să apară niște mâncare și băutură pe masă și să stăm acolo.”, a spus și Bendeac.

Poveștile lui Varză s-au bucurat de succes, iar cei trei jurați i-au asigurat cei trei de DA.

”M-am pierdut în povestirea lor. Rar mi se întâmplă. Oamenii mă plictisesc!”, a mai completat Cheloo.

Wow, Delia! Cum arată și cât costă ținutele Deliei la iUmor... Legătura neștiută dintre Delia și Dan Badea! Prezentatorul TV, dezvăluiri de senzație la iUmor: ”Eram bine de tot!”...
Ultimele știri