Antena Căutare

De ce nu și-ar dori Mihai Bendeac să-l aibă pe Cheloo ca naș. Juratul de la iUmor a spus motivul de față cu colegul său

În finala sezonului 12 iUmor, Mihai Bendeac a avut parte de un moment cu totul neașteptat din partea unei concurente, care a venit îmbrăcată în rochie de mireasă. La scurt timp de numărul de stand-up al tinerei, juratul a fost întrebat dacă l-ar vrea pe Cheloo ca naș la nunta lui, iar răspunsul a fost unul cu totul neașteptat.

Colaj cu Mihai Bendeac și Cheloo la iUmor Galerie
În finala sezonului 12 iUmor, Mihai Bendeac a avut parte de un moment cu totul neașteptat din partea unei concurente, care a venit îmbrăcată în rochie de mireasă. | Antena 1

Mare Finală a sezonului 12 din iUmor a fost una plină de surprize și evenimente neașteptate pentru cei patru jurați. Mihai Bendeac, Cheloo, Delia și Mihai Petre au urmărit cu atenție fiecare număr de stand-up comedy al finaliștilor.

Ultima ediție a show-ului a avut o mulțime de momente spectaculoasă, de la magie până la rost-uri de senzație. Deși a lipsit în ediția specială de roast, Mihai Bendeac nu a scăpat de replicile acide ale unei concurente.

Claudia Amuzică a urcat pe scena iUmor într-o rochie superbă de mireasă, după ce juratul a cerut-o în căsătorie de aproape 3 ori la audții. Apariția tinerei l-a luat prin surprindere pe actor, dar și pe ceilalți colegi ai săi.

Replicile neașteptate ale concurentei l-au speriat puțin pe Mihai Bendeac, care nu se aștepta la un moment atât de special de roast. Mai mult decât atât, juratul a încercat să o facă pe tânără să se râzgândească în privința „căsătoriei”, chiar dacă mereu face ceea ce promite.

Citește și: Finala iUmor, sezonul 12. Mihai Radu este câștigătorul sezonului 12 iUmor. A primit marele premiu de 20.000 euro. Cum a reacționat

În cele din urmă, actorul a avut parte de o surpriză din partea Claudiei Amuzică. Aceasta i-a spus că nu a luat în serios cererile în căsătorie ale juratului iUmor, motiv pentru care ar trebui să stea liniști.

Dezvăluirile concurentei l-au surprins pe Mihai Bendeac și pe ceilalți colegi ai săi. Cheloo s-a amuzat pe seama reacțiilor pe care le-a avut actorul, mai ales atunci când acesta a răspuns la întrebarea: „L-ai lua naș pe Cheloo?”.

Mihai Bendeac, despre motivul pentru care nu l-ar vrea naș pe Cheloo

În timpul jurizării Claudiei Amuzică, Mihai Bendeac a primit o întrebare imprevizibilă în cască. Juratul a oferit imediat un răspuns despre motivul pentru care nu l-ar vrea naș pe Cheloo, de față cu colegul său.

„Dar de ce aș face asta cu mine și cu viața mea?”, a răspuns el cu zâmbetul pe buze, în finala sezonului 12 iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect

„Nu, că eu distrug nunți”, a adăugat Cheloo, vizibil amuzat.

Mihai Bendeac a dezvăluit că nu și-ar dori să ajungă în situația în care să-i pupe mâna colegului său de platou: „De ce să ajung în situația în care să-i pup mâna? Doamne iartă-mă!”.

Mihai Bendeac a luat pe toată lumea prin surprindere cu un anunț neașteptat pe rețelele sociale

De curând, juratul de la iUmor a publicat pe contul oficial de Insagram o poză cu o brunetă misterioasă, însă un alt detaliu a atras atenția internauților. Acesta a dat de veste că este dornic „să se căsătorească” cu tânăra din imagine.

„Vă așteptăm la nuntă pe 20 august”, a scris actorul în glumă.

Un lucru pe care foarte puțini îl știu despre bruneta sexi din fotografie este faptul că este fiica unui celebru fotbalist pe nume Michael Owen. La doar 19 ani, Gemma impresionează cu aspectul său fizic.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x