Antena Căutare

Finala iUmor 2020. Care este regulamentul de vot și cum se alege marele câștigător

După lungi audiții și două semifinale foarte intens disputate, iată că jurații au decis cine va merge în finala iUmor 2020.

jurati iumor Galerie
Finala iUmor 2020. Care este regulamentul de vot și cum se alege marele câștigător | antena 1

Ne apropiem cu pași repezi de finala iUmor 2020. Cei mai amuzanți concurenți vor păși pe scenă pe 20 decembrie și vor încerca să convingă juriul și apoi publicul că merită să câștige marele premiu.

Există deja 13 concurenți finaliști care se vor lupta pentru marele premiu în finala iUmor, pe 20 decembrie, de la ora 20:00.

Cine sunt concurenții care vor lupta pentru marele premiu în finala iUmor 2020

În finala iUmor 2020, cei 13 finaliști se vor lupta pentru marele premiu, întrecându-se în numere artistice, de stand-up, roast-uri, glume și câte și mai câte alte talente.

Lista finaliștilor îi include pe Ela Voineag și Fachirul din Periș, cei doi concurenți care au fost votați cu 3 x LIKE de către jurați în cele două ediții de semifinală, Giorgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasci, Ștefan Nistor, Andrei Ungureanu, Iasmina Negrea și Biba Struja, concurenți care au fost votați de public, după fiecare ediție de audiții.

Ce prevede regulamentul pentru marea finală iUmor 2020

În finală, regulile se vor schimba. Dacă până acum câștigătorul fiecărei ediții de audiții era votat de public pentru a se califica în semifinala, în etapa de finală, juriul va vota cu like sau dislike prestațiile concurenților de pe 20 decembrie.

Astfel, doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În finala iUmor, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Apoi, potrivit datelor oferite de operatorul de vot selectat, se va decide câștigătorul dintre toți acei concurenți care obțin 3 x LIKE în marea finală.

Câștigătorul concursului va primi un premiu în valoare de 20.000 euro.

Cine sunt finaliștii iUmor 2020

Biba Struja

Concurentul Biba Struja, o apariție neașteptată, nu a venti să facă glume. Biba e înzestrat cu un dar rar. Jurații au fost uimiți, iar publicul a exclamat până la sfârșitul numărului.

Jasmina Negrea

Jasmina Negrea a urcat pe scena iUmor plină de energie pozitivă și entuziasm, animându-i pe jurați. Iasmina, concurenta iUmor, se laudă cu 100.000 de urmăritori pe Tik Tok.

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu suferă de sindromul Tourette și i-a pus în mare dificultate pe toți la început. A început să-și facă clipuri pe TikTok și așa a fost descoperit de producătorii iUmor.

Ștefan Nistor

Chiar dacă nu a smuls hohote de râs din partea juraților, Ștefan Nistor, actor de meserie, a făcut show la iUmor și a obținut 3 x LIKE.

Mihai Tasici

Mihai Tasici a venit în sezonul 9 al emisiunii iUmor pentru a demonstra tuturor că se pricepe de minune la glume și la stand up comedy.

Cristi Manolescu

Cristi Manolescu a revenit la iUmor pentru a-i convinge pe jurați de talentul său, chiar dacă e introvertit.

Mădălin Ghioc

Mădălin Ghioc a reușit să facă un număr senzațional pe scena iUmor, în sezonul noul sezon. Cu textul în față, cu spatele la jurați și cu imagini care rulau pe ecran, concurentul a reușit să facă o comparație pe cinste între orasul din care provine, Bacău și orașul în care s-a mutat, București.

Alin Georgescu

Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume cu și despre căsătorie. Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui.

Petre Dănuț Irinel

Petre Dănuț Irinel a venit cu unul dintre cele mai bune numere de stand up la "iUmor", sezonul 9. Acesta a mai fost și în sezonul 8 și s-a numărat printre ultimii finaliști.

Gabriela Porumbacu

În viziunea lui Mihai Bendeac, Gabriela Porumbacu a descris perfect mentalitatea femeilor: "Aș vrea să fiu și eu înaltă ca tine!", "Tu te poți îngrășa oricât că nu se vede".

Giorgiana Lupu

Giorgiana Lupu a făcut senzație în a doua ediție din sezonul 9 al emisiunii „iUmor” de la Antena 1 cu un număr special de stand up comedy inspirat din anumite aspecte din viața sa.

Ela Voineag

Ela Voineag a venit în semifinala iUmor hotărâtă să se distreze mai mult decât în audiții. Concurenta a povestit cu umor experiențele sale de când nu mai este implicată într-o relație și a reușit să-i facă să râdă pe jurați.

Fachirul din Periș

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. El a reușit să tragă lapte pe nas și să îl scoată pe ochi, devenind plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x