Ștefan Nistor, un alt fel de show la iUmor. De ce și-a pus Cheloo mâinile în cap

Chiar dacă nu a smuls hohote de râs din partea juraților, Ștefan Nistor, actor de meserie, a făcut show la iUmor și a obținut trei like-uri.

Ștefan Nistor, show de trei like-uri la iUmor

Anul trecut am fost la o altă emisiune de talente, mai puțin sărăcăsioasă, și la momentul postat de ei pe internet, cel mai apreciat comentariu a fost acesta: ”Ăsta a încurcat Românii au Talent cu iUmor”, și-a început el prestația de la iUmor.

Stefan Nistor pe scena iUmor

Ștefan Nistor, show de trei like-uri la iUmor

După ce a făcut un roast fiecărui membru al juriului, dar și prezentatorilor, Ștefan Nistor și-a continuat momentul despre libertatea de a face glume.

A dezbătut mai multe lucruri revoltătoare și una dintre afirmațiile sale l-au făcut pe Cheloo să-și pună mâinile în cap.

El a spus că va veni și la noi valul de supercorectitudine politică, iar unele personaje cunoscute vor fi interzise. Printre ele și Cheloo, care ”a transmis multor generații de tineri cum copiilor le bea alocația și cum pe muzica lui poți să-ți bați nevasta”.

Ba chiar a redat câteva versuri din Paraziți pentru a își susține una dintre glume.

Foarte mișto, bă dar foarte mișto și extrem de bine înfipt în scenă”, a spus Mihai Bendeac despre momentul lui Ștefan Nistor de la iUmor.

Delia a fost de acord cu colegul său și a catalogat prestația lui Nistor drept ”cel mai bun număr din acest sezon, de până acum”.

Vezi momentul integral al lui Ștefan Nistor în videoclipul atașat:

Emisiunea ”iUmor” poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20.00 pe Antena 1 și Antena Play!

Ultimele știri