Finala iUmor 2020. Costel Pripas, alias Fachirul din Periș, număr uimitor de stand-up comedy

Fachirul din Periș a surprins jurații în semifinala iUmor cu un truc ieșit din comun, dar a promis că în finală va veni cu un număr de stand-up comedy.

Costel Pripas, alias Fachirul din Periș, număr uimitor de stand-up comedy

După semifinală, unde a făcut trucul cu laptele, Fachirul din Periș a întâmpinat câteva probleme. Acesta a avut dureri foarte mari de cap și a vrut să renunțe la a mai veni în marea finală a sezonului 9 iUmor.

Așa cum a promis, Costel Pripas a venit să câștige premiul cel mare în valoare de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy. El consideră că îi poate face pe oamenii din fața micilor ecrane să râdă și să îl voteze.

Citește și: iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”

Deși a avut doar o noapte la dispoziție să se pregătească, concurentul s-a descurcat de minune și a impresionat jurații.

Fachirul din Periș a primit o avalanșă de apaluze

Deși a primit apluze furtunoase din partea publicului atunci când a urcat pe scenă, Costel Pripas s-a ales și cu câteva laude din partea lui Cheloo, care a zis că l-ar fi luat în echipa lui, dacă formatul emisiunii i-ar fi permis acest lucru.

Fachirul din Periș a venit în finala sezonului 9 iUmor cu glume și peripeții despre viața lui amoroasă, iar momentul a fost de-a dreptul savuros. Cel care s-a bucurat cel mai mult de numărul să a fost Cheloo, care apreciază genul acestea de glume și curajul concurentului.

Citește și: Fachirul din Periș, negocieri la sânge cu Mihai Bendeac, la „iUmor”! Câți bani i-a cerut​

Juratul a făcut și un gest neașteptat, s-a ridicat de la masa juriului și l-a aplaudat pe concurent, semn că a fost mai mult decât surprins de ceea ce a făcut Fachirul din Periș pe scena iUmor.

Fachirul din Periș a primit 3 x LIKE și merge mai departe la votul publicului.

Cheloo a rămas plăcut surpins de numărul lui și nu îi pare rău că i-a oferit șansa de a ajunge în marea finală. Acesta a apreciat foarte mult efortul și curajul concurentului.

Doar concurenții care obțin 3 x LIKE de la cei trei jurați, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, vor putea intra la votul publicului. În caz contrar, cei care nu obțin 3 x LIKE, vor fi eliminați din concurs.

În marea finală, publicul de acasă va putea vota interpretarea concurenților într-un interval scurt, de doar 20 minute, pentru a decide marele câștigător. Votul este prin SMS la 1313 cu numele preferatului (dintre cei care au obtinut 3 LIKE-uri). Costul unui SMS este de 1,19 Euro cu TVA inclus.

Ultimele știri