Antena Căutare

Finala iUmor 2021. Kiara Firan i-a cucerit pe jurați cu momentul ei de stand-up: „Te-ai descurcat onorabil”

Kiara Firan a urcat pe scena Finalei iUmor 2021, bucurându-i pe jurați cu momentul său de stand-up.

Kiara Firan, pe scena iUmor 2021 Galerie
Kiara Firan, număr de stand-up, în Finala iUmor 2021 | Antena 1

Kiara Anca Firan a câștigat cea de-a doua ediție iUmor, sezonul 11. Actrița a venit în Finala iUmor 2021 și a strălucit la propriu

„Dacă nici ea nu e femeie frumoasă, nu știu ce înseamnă femeie frumoasă pe Pământ”, a spus Mihai Bendeac de cum a văzut-o pe finalista Kiara Firan.

Citește și: iUmor 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 11 iUmor

Kiara Firan, moment de stand-up în Finala iUmor 2021

„Într-un fel sunt ca președintele României, dintre toți, publicul a ales răul cel mai mic”, și-a început Kiara Firan momentul de pe scena iUmor.

Kiara a avut un moment de stand-up, în care a vorbit despre relațiile ei, spunând că a ieșit la un moment dat cu un nevăzător, fiind primul blinde date din viața ei, iar că relația s-a terminat pentru că el i-a spus că „nu vede niciun viitor împreună”.

Apoi, Kiara Firan a vorbit despre relația cu un bărbat care avea coarne de ren la mașină și care a înșelat-o: „E greu să mai ai o relație în ziua de azi. O să mă concentrez pe carieră. Să vedem pe cariera cui o să mă concentrez”.

Ulterior, a vorbit despre cum crede că s-ar descurca Mihai Bendeac în Asia Express, glumind despre stilul lui britanic de a vorbi în limba engleză.

„Vorbești engleză de zici că te-ai născut la Londra, dar te-au chinuit la Bagdad. Am un prieten englez care te place foarte mult și a spus că ai un accent perfect pentru o limbă inventată”, a spus Kiara Bagdad.

Ulterior, Kiara a spus că mai mulți oameni au insinuat că a venit la iUmor pentru a cerși un rol într-o producție. Așadar, Kiara a glumit rugându-l pe Mihai Bendeac să-i dea un rol: „Mihai, tu mi-ai pus florile în bancă? Promit dacă îmi dai un rol o să-ți aduc cafeaua la pat într-o pereche de chiloței roții. Asta dacă nu preferi să ți-o aduc în cană”, a glumit Kiara Firan.

Citește și: Cum arăta Cheloo în 1998. Juratul de la iUmor avea 20 de ani, părul lung și era blond

Jurizarea momentului Kiarei Firan din Finala iUmor 2021

„Vreau să te felicit. Ești singura femeie din această Finală. Te-ai descurcat onorabil”, a spus Delia.

„Kiara, tu pe scenă arăți ca o balerină, vorbești ca o actriță și în anumite moment faci stand-up ca o cântăreață de muzică ușoară. Cât despre propunerea pe care mi-ai înaintat-o, rămâne să discutăm ulterior”, a spus Mihai Bendeac.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac i-au dat 3 de „Da” concurentei, ceea ce înseamnă că trece mai departe la votul publicului.

Cum se alege câștigătorul iUmor 2021

În Finală vor participa cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții, precum și câștigătorul semifinalei.

Juriul va vota tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care vor obține 3 LIKE-uri în urma prestației vor intra la votul publicului. În caz contrar, sunt eliminați.

Publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 (douăzeci) de minute (“VOTUL COMUN”) pentru a decide marele câștigător. Numărul voturilor exprimate de public va fi prezentat de către Producători conform datelor comunicate de operatorul de vot selectat. Dintre toți concurenții care obțin 3 LIKE-uri, prin SMS la 1313 se va decide marele câștigător.

Finala iUmor 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up de la care Mihai Bendeac a avut mari așteptări. Ce glume a făcut... Finala iUmor 2021. Teodor Stroe, momentul de magie cu care i-a surprins pe jurați. Cum s-a descurcat concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x