Antena Căutare

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Gemenele Izabela și Andrada Tripon, moment îndrăzneț: „S-au pupat pe gură?”

Gemenele Izabela și Andrada Tripon s-au numărat printre finaliștii sezonului 15 iUmor. Cele două au mărturisit că nu se așteptau să ajungă în Finală și au venit cu un moment îndrăzneț.

Gemenele Izabela și Andrada Tripon, îmbrăcate în rochii negre, scurte și decoltate, pe scena iUmor, colaj Galerie
Gemenele Izabela și Andrada Tripon, finaliste în sezonul 15 iUmor, au avut o propunere îndrăzneață pentru juratul Cătălin Bordea | Antena 1

După ce în audiții Cheloo a fost singurul care le-a dat dislike, înainte de momentul lor din Finală, acesta a continuat să-și exprime clar și răspicat părerea: „Mie nu-mi plac gemenele”. Gemenele Tripon i-au luat prin surprindere pe jurați cu intrarea lor. „S-au pupat pe gură?", a strigat Cătălin Bordea când le-a văzut.

„Da! Sunt surori, e normal”, i-a răspuns Cosmin Natanticu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Izabela și Andrada Tripon au indus publicul în eroare. Bordea, fermecat de una dintre ele

Gemenele Izabela și Andrada Tripon, moment îndrăzneț în Finala sezonului 15 iUmor. Ce propunere au avut pentru Cătălin Bordea

„Să nu aruncați cu roșii în noi pentru că nouă ne plac castraveții. Și dovleceii. După momentul nostru de data trecută de la iUmor am primit foarte multe mesaje. Foarte frumoase și foarte interesante. Dar cele mai interesante au fost pozele. Nu ne-am dat seama dacă pozele au fost înjurături sau invitații. Ideea este că în comentarii s-au scris foarte multe lucruri urâte despre Vatra Dornei. Și parcă nu s-a zis suficient. Nu vreau să ne înțelegeți greșit, ne iubim zona de unde venim, dar așa cum îl iubește pe Cătălin Cherecheș mama lui. Să-ți faci buletin fals italian și să-ți treci tot numele Cherecheș e ca și cum m-aș duce eu la un medic estetician să mă opereze să semăn cu soră-mea”, și-au început momentul gemenele Tripon.

„Am primit și mesaje de la bărbați care au fantezii cu gemenele. Nu vă înțeleg fantezia asta. Dacă îți plac mașinile îți cumperi două la fel? Cât de fraier să fii? Până și mama are poză în portofel doar cu Izabela. Ai văzut-o pe una, le-ai văzut pe amândouă”, a mai spus Andrada.

„Mult mai îndrăznețe de data asta!", a comentat Emi momentul.

După moment, gemenele au anunțat că vor să-i- facă lui Cătălin Bordea o propunere:

„Vrem să te combini cu noi. Dacă pleacă una dintre noi cu cel mai bun prieten, rămâne cealaltă”, au spus fetele.

„Am 3 camere. Pot să vă țin pe amândouă. Am două mașini! Gata! Facem!”, a reacționat Bordea, făcându-le și el propunerea de a face stand-up comedy în clubul său de comedie.

Citește și: Ce condiții trebuie să întrunească noua parteneră a lui Cătălin Bordea. Comediantul a spus ce calități își dorește de la o iubită

Jurizarea momentului prezentat de gemenele Andrada și Izabela Tripon

Gemenele Andrada și Izabela Tripon au primit like de la Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Delia. Cheloo le-a dat dislike. Fetele nu au intrat la votul publicului.

Cătălin Bordea: Ele sunt talentate. Au simțul ăsta artistic.

Delia: Mi se pare că față de audiții e mult mai bine. Mă refer la conținutul numărului. Sunteți foarte vesele, foarte carismatice. Ați putea forma o trupă.

Cosmin Natanticu: Bune anumite glume, la care am râs.

Cheloo: Nu știu cum ați ajuns aici. Colegii mei se tem să vă spună în față că nu este atât de bine. Mai am și teoria numărul 2: Dacă nu ești sigur, e prost.

Cum se votează în Finala iUmor de pe 30 decembrie 2023

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 15 iUmor, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 10 dintre ei: Fillipo Spreafico, Florin Gheorghe, Izabela și Andrada, Iasmina Ciocan, Ioana Stroe, Karla Mariah Petre, Răzvan Vișoiu, Ștefan Ene, Teodora Nedelcu și Varză.

Pentru a putea intra la votul publicului finaliștii trebuie să primească câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo.

Deși finala iUmor este una înregistrată, votul telespectatorilor se va face live după ce Emi și Cuza vor anunța „START VOT!”.

Astfel, publicul telespectator va putea alege marele câștigător al sezonului 15, dar și al premiului în valoare de 20.000 de Euro, prin SMS la 1313.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a încheiat sezonul 15, care i-a adus în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu au căutat cel mai amuzant concurent al acestui sezon.

Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Varză, poveste cu final de film. Cheloo și Bordea s-au contrazis după moment... Finala iUmor, sezon 15, 30 decembrie. Filippo Spreafico a clacat pe scenă, dar a avut o „revenire spectaculoasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x