Antena Căutare

Gluma de la care Mihai Bendeac nu s-a mai putut opri din râs. George Țintă, din nou pe scena iUmor, în sezonul nouă

În această nouă ediție a sezonului 9, iUmor, pe secnă pășește George Țintă, care reușește să creeze un show cu glume bune, iar juriul este încântat de potențialul său.

Gluma de la care Mihai Bendeac nu s-a mai putut opri din râs. George Țintă, din nou pe scena iUmor, în sezonul nouă
Gluma de la care Mihai nu s-a mai putut opri din râs. Ce s-a întâmplat la mijlocul numărului făcut de George Țintă

Este perseverent! A venit de mai multe ori în concursul iUmor pentru că știe că va putea reuși! Nu i-a ieșit de fiecare dată, dar potențial a avut mereu în ochii juraților. Toți trei au zâmbit la vederea acestuia: "Uite-l mă, a venit de atâtea ori încât l-am reținut!", spune Cheloo.

"Bună seara! Bine v-am foarte regăsit. A patra oară ne vedem acum!", spune George Țintă.

Așa cum ne-a obișnuit, George Țintă a întrat direct în pâine imediat cum a intrat pe scena de la iUmor. Glumele lui scurte au bucurat juriul: "Am luat un caiet pe caiet!"

Glumele la care a râs pe cinste Bendeac au fost următoare: "M-au dat afară din clubul dresorilor de feline pentru că nu mi-am putut stăpâni", "Dacă leii s-ar pensa s-ar numi fătălei", "Pisica mea este vegană și vrea să treacă șoarecii pe tofu."

Până la jumătatea numărului, concurentul nu a strălucit în fața jurului, dar în a doua jumătate a fost excepțional. Gluma cu "râsul" l-a activat pe Mihai Bendeac: "Gluma aia m-a lovit direct în plexul solar"

"Doamnelor și doamnilor, Bendeac a decolat!", spune Dan Badea.

Din experiența lui de viață, George a prezentat atât juriului cât și publicului o serie de glumițe care i-a amuzat copios. Acesta a vorbit despre viața la țară, despre animalele lui și despre bunica lui! Toate glumele fiind amestecate și pline de umor.

Iată cum a decurs jurizarea lui George:

Două personaje spectaculoase vin la „iUmor”! Mihai Bendeac: "Cred că în acest sezon am avut cam tot ce ne puteam do... Edi Vacariu, câștigătorul ediției a 8-a, show pe scena iUmor. Ești pregătit pentru cinci minute de râs garantat?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x