Antena Căutare

I-a ieșit din prima, voi ce credeți?! Cosmin Niculae a făcut primul său număr de stand up din viaţă pe scena ”iUmor”: „Unde-i foca, cine-a spus foca?”

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon „iUmor”.

Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație în cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea sezon.

Dintre aceștia, mulți sunt „veterani” de-ai scenei, obișnuiți cu emoții și public! Nu este cazul lui Cosmin Niculae, care a făcut primul său număr de stand up din viaţă pe scena ”iUmor”! La final, i-a lăsat pe jurați cu o mare dilemă: „Unde-i foca, cine-a spus foca?”

Vouă v-a plăcut?

„Oamenii de valoare se adună!” Cheloo face un clip şi jurizează la „iUmor” în acelaşi timp! Un francez i-a pus capac cu ... Andrei Cojocaru, roast pe scena iUmor! Pe cât de tânăr, pe atât de creativ și de talentat! Către jurați: „De voi trei, n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x