Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Azi, 20:00, Antena 1, iUmor | Delia, cucerită de energia pe care un concurent le-a transmis-o juraților: “Tu ești mai interesant decât numărul în sine!”

După ce în sezonul 6 a venit în fața juraților cu o melodie de rap, Shelu a revenit și în acest sezon pe scena celui mai urmărit show de umor din România, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1. Momentul lui le-a dat o stare foarte bună lui Delia, Cheloo și Bendeac, iar reacțiile lor au fost pe măsură.

Shelu, concurentul care a cucerit-o pe Delia cu energia sa

Delia a fost cucerită de energia pe care Shelu le-a transmis-o de pe scenă: “Mi se pare că ai o energie bună. Ai ceva ce le-a lipsit multor concurenți. Ai prezență scenică, te comporți ca un artist. Singura problemă este că tu ești mai interesant decât numărul în sine”. Mihai Bendeac și-a ales favoritul după ce a văzut momentul lui Shelu: “Cred că este concurentul meu favorit all time de la iUmor, nu știu de ce, dar a devenit acum, brusc”.

Pentru Cheloo rămâne un mister momentul pregătit de Shelu: “Când i-am spus lui Shelu că rap-ul său este rupt din Atlantida, am avut în cap o singură chestie: că nu îl înțeleg. Atlantida este un mister, el la rândul său este un mare mister artistic pentru mine”. Dacã a reuşit sau nu concurentul sã îi convingã pe cei trei juraţi cã locul sãu este pe scena iUmor, rãmâne de vãzut disearã, de la 20:00, în cea mai nouã ediţie iUmor de la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.