Căutare Live

S-a întors nevasta lui Bendeac la „iUmor” și spiritele s-au încins imediat! „Mi-a fost tare dor de tine și abia aștept...”

sAlina Handuc, tânăra care l-a cerut în căsătorie pe Mihai Bendeac, a revenit la „iUmor”! Tânăra sosită de la Viena a mărturisit că este în continuare îndrăgostită până peste cap de juratul Mihai Bendeac!

Alina Handuc, tânăra care l-a cerut în căsătorie pe Mihai Bendeac, a revenit la „iUmor”! Tânăra sosită de la Viena a mărturisit că este în continuare îndrăgostită până peste cap de juratul Mihai Bendeac!

Și concurenta nu a venit oricum, ci pregătită cu o scrisoare de dragoste, șampanie, petale de trandafiri, declarații siropoase și priviri pline de subînțeles!

Revederea a fost una complet neașteptată și toți din culise au privit modul în care a reacționat Mihai Bendeac când și-a văzut „soția”!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „iUmor” ca să vezi ce show a urmat!

Sexy Lilișor din Berceni și-a aruncat halatul și...a arătat totul! „Ea e fantezia noastră supremă...”... Băieții de la Impro Silver, show inedit de improvizație, cu doar câteva cuvinte! „De când mama mea m-a făcut...”...
Ultimele știri