Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”

Alessandro Politi, italianul care a venit la iUmor îmbrăcat în scoțian, e pregătit să ridice umorul la standarde înalte.

alessandro politi la iumor sezonul 12 Galerie
Alessandro Politi, italianul care a venit la iUmor îmbrăcat în scoțian, e pregătit să ridice umorul la stadarde înalte. | Antena 1

Alessandro Politi a venit la iUmor pentru un număr special de magie, care i-a fermecat pe toți. Italianul a pus că fusta lui de scoțian a fost de fapt a mamei sale.

Magiciaul a venit pregătit să stârnescă hohote de râs. A intrat în scenă pregătit să facă show. Primul număr a fost cu mingi de tenis. Numărul a fost mai mult amuzant decât magic.

Alessandro Politi a făcut un număr de magie altfel la iUmor

Următorul număr a fost cu degetele de la mâini pe care simula că le muta de la o mână la alta, încercând să stârnească amuzamentul.

Publicul l-a aplaudat furtunos, iar jurații râdeau. Următoarea schemă magică a fost cu o bilă pe care și-a lipit-o de nas, dar nimeni nu și-a dat seama până la sfârșit.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Amalia Struț, fostă concurentă Mireasa, gata să găsească bărbatul perfect

Apoi magicianul a arătat cum poate înghiți un balon lung, roșu. El a scos pe partea cealaltă un cățeluș făcut din balonul roșu. Alessandro i-a dăruit cățelușul lui Cheloo, dar juratul l-a spart.

Următorul truc a fost cu dispariția unei banane. După ce a cojit-o, Alessandro a încercat să o facă să dispară sub o cârpă. Până la urmă, și-a îndesat banana în gură și așa a făcut-o să dispară. Cu toate acestea, ea a apărut agățată de pantalonii ei scurți de pe sub kilt.

Pentru următoarul truc magic, concurentul iUmor a avut nevoie de un purice. Atunci când a constat că Mihai Bendeac e chel, Alessandro a luat un purice de la Delia. A umplut un pahar cu apă și a demonstrat că puricele a sărit în micul său bazin de undeva de la înălțime.

Jurizare Alessandro Politi la iUmor 12. Mihai Bendeac a fost fascinat de numărul lui

“Băi, cât de mult mi-a plăcut! Mi s-a părut absolut delicios”, a spus Mihai Bendeac.

“Cred că asta înseamnă cu adevărat să transformi magia într-un număr de comedie. Mi se pare că toate gag-urile au fost absolut excepționale și ideea de a avea această muzică între fiecare dintre gag-uri”, a mai zis Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Cristian Goiciu, roast-ul de senzație în versuri. “Cheloo mai este jurat sau rămâne narator?”

“Vă mulțumesc pentru cățeluș, sper să supraviețuiască”, i-a spus Cheloo conncurentului iUmor.

“Sunteți un fenomen, o raritate. Sunteți minunat, la locul potrivit, la iUmor România. Felicitări!”, a spus Delia.

“Mie cel mai mult îmi place că ați fost foarte, foarte firesc și că v-ați distrat în timp ce făceați asta”, a zis Ana Morodan.

Alessadro Politi a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Ella Dima, dans neobișnuit, care i-a uimit pe jurați. "Invazia fluturașilor&qu... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Simona Mereu, dansul twerk care i-a vrăjit pe jurații iUmor.“Doamne, ce frumoasă e!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x