Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Johnny, Noni și Virgil, numărul care i-a făcut pe Delia și Cheloo să se îmbrățișeze

Johnny, Noni și Virgil au revenit la iUmor în sezonul 13 și au format un trio comic, pregătind un moment în care s-au transpus în pielea unor..tânțari. Iată cum au reacționat jurații și cum au ajuns Delia și Cheloo să se îmbrățișeze la final!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Johnny, Noni și Virgil, numărul care i-a făcut pe Delia și Cheloo să se îmbrățișeze Galerie
Johnny, Noni și Virgil, numărul care i-a făcut pe Delia și Cheloo să se îmbrățișeze | Antena 1/iUmor

Numărul artistic al trio-ului format din Johnny, Noni și Virgil i-a făcut pe cei 4 jurați să aibă părerile împărțite. Doi dintre concurenți au interpretat rolul unor țânțari, iar celălat a fost „victima”. „Suntem doi țânțari rătăciți pe aceste meleaguri. Căutăm prospătură”, au zis ei la testimoniale.

Johnny, Noni și Virgil, o nouă scenetă, la iUmor sezonul 13

Pregătiți cu toată recuzita din dotare, concurenții s-au echipat cu aripi și au imitat sunetul emis de țânțari cu ajutorul unor vuvuzele.

Numărul a fost construit din perspectiva unui țânțar care se pregătea să „ia masa”, cu mici momente menite să stârnească râsetele. Spre exemplu, la un moment dat, unul dintre actori a dezinfectat locul de pe mâna persoanei adormite, de unde se pregătea să „mănânce”. La scurt timp, a apărut în scenă celălalt „țânțar”.

La jumătatea numărului, Delia i-a șoptit lui Mihai la ureche: „Acum mi-am dat seama că ei sunt țânțari”. „Până cum ce credeai?”, i-a răspuns actorul. „Cheloo știe că sunt țânțari?”, a mai întrebat Delia amuzată.

În tot acest timp, „țânțarii” de pe scenă au început să se certe, suflând tot mai tare în vuvuzele. „Mi-a explodat casca”, a zis prezentatorul Dan Badea. În cele din urmă „victima” s-a trezit și a început să alerge „țânțarii” cu o revistă făcută sul.

Jurizare Johnny, Noni și Virgil, la iUmor sezonul 13

La finalul numărului, părerile juraților au fost împărțite. „Mie nu îmi plac țânțarii. Mi s-au cam lungit urechile tot așteptând să râd”, a zis Iulia Vântur, juratul special din această ediție. „Era de teatru de copii”, a adăugat ea la testimoniale.

„Eu m-am simțit foarte bine. Am râs pe interior. O singură problemă: de obicei, țânțarii care atacă sunt femele”, a zis Cheloo, iar informația a stârnit o mică dezbatere.

„Bine ați revenit. De-a lungul timpului v-am apreciat, în măsura în care am putut, fiecare reprezentație. Aceasta mi s-a părut foarte rea”, le-a zis Mihai Bendeac.

„Cu acest număr am câștigat clovnul de aur la Monte Carlo”, a replicat unul dintre concurenți. „Eu cred că acest număr nu avea cum să câștige”, a continuat Mihai Bendeac. „Eu cred că acest număr a fost senzațional”, a intervenit Delia.

La final, concurenții au primit 2 voturi pozitive, din partea Deliei și a lui Cheloo și două negative, venite din partea lui Mihai Bendeac și a Iuliei Vântur. Cheloo și Delia s-au îmbrățișat după ce au văzut că au votat la fel și că le-a plăcut numărul. Iulia Vântur s-a mutat apoi lângă Mihai Bendeac, făcând schimb de locuri cu Delia.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. „Salman Khan”, roast fără egal pentru Iulia Vântur: „Dacă rămâneai în Moldova..”... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Andrei Călina, sosia lui Micutzu: „Am 15 ani...de când sunt gras”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x