Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Maia Morgenstern și-a făcut un autoroast plin de „săgeți”. Ce impresie i-a lăsat Cheloo

Gala specială iUmor a primit-o cu brațele deschise pe marea actriță Maia Morgenstern, care a transformat cu măiestrie propriul moment de roast într-o adevărată piesă de teatru. Umorul s-a împletit cu actoria, iar numărul a fost unul la înălțime, pe măsura așteptărilor.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Maia Morgenstern și-a făcut un autoroast plin de „săgeți”. Ce impresie i-a lăsat Cheloo Galerie
Maia Morgenstern, autoroast transformat într-o adevărată scenetă de teatru, pe scena iUmor | Antena 1/iUmor

Maia Morgenstern a revenit la iUmor cu un număr memorabil, incluzând în momentul său de roast o adevărată scenetă de teatru, având în vedere interpretarea marii actrițe. Artista a dezvăluit că și-a creat propriul roast, însă nici ironiile la adresa celorlalți nu au lipsit.

Maia Morgenstern a împletit umorul cu actoria, pe scena iUmor, în sezonul 13

Actrița a mărturisit că a acceptat noua provocare din dorința de a vedea cum mai evoluează umorul. „Încă de când am intrat, am întrebat: cine e ultima persoană aici la neuro…Și mi-au spus că rândul e mare. Mi-au spus că trebuie să vă iau la roast, dar prefer să mă iau pe mine. Și mi-am zis: ce căutați doamna Maia Morgenstern aici?! Eu așa vorbesc, cu „dumneavoastră”, și-a început momentul.

Maia Morgenstern a vorbit despre întreaga experiență iUmor, ironizând, cu subtilități și replici savuroase, întregul staff al show-ului.

„Am fost primită cu covorul roșu, cu onoruri militare (..) Mi-au dat și o cabină. Am început să cotcodăcesc de fericire. Pentru că la țară, aveam și noi așa cabine, dar pentru găini, ei îi spun coteț. După m-au luat pe sus și m-au dus la machiaj. Atunci mi-am dat seama că sunt o „personulitate.”

Le-am spus că mă duc puțin să îmi pudrez nasul, că nu voiam să le zic că merg la toaletă. Mi-au zis: nu te duci nicăieri, că acum e acolo domnul Cătălin (Cheloo n.r) să își pudreze nasul”, a mai spus actrița.

Maia a adus în discuție faptul că putea să fie chemată mai târziu de către producătorii emisiunii, pe platourile de filmare, având în vedere că a fost nevoită să petreacă ceva timp în culise.

„Dar nu m-am plictisit. Au venit la mine producătorii și au zis: avem o veste bună și una proastă. M-am gândit că aia proastă sunt eu. Mi-au zis că se bucură că prezența „lu’ doamna Maia va ridica nivelul emisiunii”.

Vestea proastă era că unul dintre jurați are un eveniment foarte important în Marea Britanie, a fost chemat fiind singurul care vorbește engleză cu accent British. Este vorba despre funeraliile domnului Bin Dick (Bendeac n.r) De ce să plece tocmai în Anglia la înmormântare, când avem aici înmormântarea umorului?”, a adăugat Maia Morgenstern.

În mod „paradoxal”, se pare că îndrăgita actriță a format o legătură cu Cheloo, în perioada în care au stat unul lângă celălalt la masa juriului, despre care a glumit că este „gingășia și delicatețea întruchipată”: „Domnia sa a avut grijă de mine. Ca orice român adevărat, m-a lăsat să votez în locul lui.”

Jurații s-au ridicat în picioare la finalul momentului, numind-o pe Maia Morgenstern o adevărată „legendă vie”.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Costel și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Răzvan Simion, roast-ul care l-a ridicat pe Cheloo în picioare. Cum și-a „pedepsit” fiic... iUmor sezonul 13, 20 noiembrie. Costel, număr inedit de semi-improvizație. Bancul care a stârnit hohote de râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x