Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Teo, roast emoționant din partea tatălui său. Ce a dezvăluit Ion Teohari despre meseria fiului lui

Teo, juratul special al ediției cu numărul 10 iUmor, a avut parte de surpriza serii atunci când a auzit numele tatălui său. Ion Teohari a pregătit un moment de roast pentru fiul lui, dezvăluind cum s-a decis acesta să urmeze o carieră în stand-up comedy.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Teo, roast emoționant din partea tatălui său. Ce a dezvăluit Ion Teohari despre meseria fiului lui Galerie
Teo, roast emoționant din partea tatălui său. Ce a dezvăluit Ion Teohari despre meseria fiului lui | iUmor/Antena1

Teo a acceptat provocarea de a juriza alături de Delia, Costel și Cheloo ediția cu numărul 10 iUmor, însă nu s-a așteptat nicio secundă la surpriza pregătită de producția show-ului. Comediantul a primit „tratamentul” cunoscut al emisiunii, și anume câteva porții savuroase de roast, una dintre ele venind chiar din partea tatălui său, Ion Teohari.

Teo a fost copleșit de emoții atunci când a auzit prezentat pe scenă numele tatălui său. Ion Teohari a venit pregătit cu un „altfel de roast”, care a ajuns și la inimile celor prezenți.

Tatăl lui Teo a povestit în cadrul interviului și cum s-a decis fiul său că dorește să se ocupe doar cu stand-up comedy: „După ce terminase facultatea, a fost angajat la o mare firmă de advertising. A lucrat acolo ca și copywriter vreun an și, după aia, a venit, am stat de vorbă și mi-a zis: «Băi, tată, fii atent! Eu muncesc de nu mai pot și câștig într-o lună cât fac cu stand-up-ul într-un weekend». Cât ai fi de conservator, ca părinte, adică: «Bă, omul e fericit, îi place chestia asta și, în consecință, eu de ce să mă opun?»“, a explicat Ion Teohari.

Roast-ul creat de tatăl lui Teo s-a încheiat într-o notă emoționantă și pentru colegii de juriu ai lui Teo, după ce părintele comediantului și-a declarat dragostea pentru fiul său. Costel a mărturisit că a fost mișcat de acest gest. „Am venit să îi mai spun că îl iubesc enorm și necondiționat!”, a declarat Ion Teoharie la final.

Teo a experimentat la rândul său emoții puternice atunci când a ascultat numărul tatălui său. „Sunt și eu om! Adică, dacă îți apare un părinte pe scenă, normal, că te emoționezi”, a punctat el.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Sorin Bivolaru, glume de pe vremea lui „Moș Crăciun”. Ce l-a făcut pe Cheloo să întrerup... iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Iuli Bică, satiră pe ritmuri de chitară. Concurentul a atacat „masculinitatea” bărbațilo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x