Antena Căutare

Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: „Eu sunt fanul lui!”

iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și în cel de-al patrulea episod al noului sezon, în fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, din partea celor mai talentați concurenți, duminică, de la 20.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

colaj Teddy Hall pe scena iUmor, juriul iUmor: Delia, Cătălin Bordea, Cheloo, Cosmin Natanticu Galerie
iUmor - Alege comedia, în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Teddy Hall, un artist originar din Scoția, s-a prezentat pe scena iUmor cu un moment senzațional de stand-up comedy, stârnind admirația tuturor celor din sală, iar numărul său a primit numeroase laude din partea juriului.

Juriul iUmor, impresionat de un super show de stand-up comedy al unui scoțian. Cheloo: „Eu sunt fanul lui!”

„Eu sunt fanul lui! A fost prea bun numărul; un fel de Cheloo, dar pe partea cealaltă a scenei!”, a declarat însuși Cheloo, în timp ce Cosmin Natanticu a recunoscut: ,,Nici nu am prea multe de spus despre acest moment, ne-am bucurat de spectacol, de tine și sperăm să te revedem pe scena iUmor!”. La rândul ei, Delia i-a mărturisit concurentului: „Ești foarte talentat, se vede că locul tău este pe scenă , ești făcut pentru asta și ne-a plăcut mult!”

Întregul moment, despre care Cătălin Bordea a dezvăluit: „A fost un moment extraordinar, un număr demn de un scoțian!” va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Victor Slav aduce primăvara pe scena iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1: „Cum suportați să vedeți perfecțiunea lâ... iUmor sezonul 16, 10 martie 2024. Tudor Om, număr inedit de umor. Jurații au fost protagoniști: „Orice tip de omagiu e b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x