Antena Căutare

MAREA FINALĂ IUMOR. Ce s-a ales de Maria Popovici, câștigătoarea celui de-al doilea sezon „iUmor”, după reprezentația căreia jurații s-au ridicat în picioare să o aplaude?!

La finalul anului 2016, s-a decis marele câștigător iUmor. Maria Popovici a câștigat atunci cu un moment de stand up comedy cel de-al doilea sezon al talent-show-ului de la Antena 1. Ea a primit marele premiu de 20.000 de euro. 

La finalul anului 2016, s-a decis marele câștigător iUmor. Maria Popovici a câștigat atunci cu un moment de stand up comedy cel de-al doilea sezon al talent-show-ului de la Antena 1. Ea a primit marele premiu de 20.000 de euro.

Patru dintre cei nouă finaliști ai show-ului au primit trei like-uri și s-au calificat în etapă finală, în care au primit voturile telespectatorilor. Trei momente de stand up comedy și unul de hipnoză s-au calificat în faza finală a show-ului.

Cei nouă finaliști ai show-ului au fost atunci : Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă au fost desemnați de telespectatori în urmă voturilor exprimate pe aplicația emisiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Prin ce s-a deosebit de ei Maria?

Ea a oferit, în opinia celor trei jurați, un număr fără greșeală, planificat în cel mai mic detaliu, care nu a dezamăgit. La finalul momentului său, Mihai Bendeac și Delia au aplaudat-o în picioare și au felicitat-o îndelung pentru că a reușit să nu se piardă niciun moment și să fie la înălțime, de la început până la sfârșit.

Momentul câștigătoarei din Marea Finală i-a impresionat pe fanii emisiunii, care s-au înghesuit să trimită sms-uri cu numele Mariei, iar după contabilizarea preferințelor, simpatica domnișoară a intrat în posesia trofeului iUmor și a unui cec de 20.000 de euro. „O să-mi împart banii cu prietenul meu, pentru că-l iubesc foarte mult”, a răspuns Maria când a fost întrebată ce va face cu banii.

De atunci, Maria are spectacole în întreaga țară!

”iUmor” își află câștigătorul din acest sezon duminică, 10 decembrie, în marea finală! De la ora 20.00!

MAREA FINALĂ IUMOR. Vă mai amintiți de Doina Teodoru, marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon? S-a schimbat total... MAREA FINALĂ IUMOR. El a spart gheață, însă să ne amintim și cum! Vlad Grigorescu, devenit ulterior coprezentatorul emis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x