MAREA FINALĂ IUMOR. Vă mai amintiți de Doina Teodoru, marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon? S-a schimbat total!

Doina Teodoru a fost marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon iUmor, a cărui ultimă ediție a fost difuzată la sfârșitul lunii mai.  Actriţa de 26 de ani din Galaţi a reuşit să obţină voturile telespectatorilor cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune.

Doina Teodoru a fost marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon iUmor, a cărui ultimă ediție a fost difuzată la sfârșitul lunii mai. Actriţa de 26 de ani din Galaţi a reuşit să obţină voturile telespectatorilor cu o serie de glume acide la adresa juriului şi a altor vedete de televiziune.

Picanteriile spuse cu zâmbetul pe buze i-au adus Doinei marele premiu de 20 de mii de euro. Așadar, Regina umorului e o tânără actriţă, care pare să-i fi aprins inima lui Mihai Bendeac.

Aflată pentru a doua oară la iUmor, Doina a reuşit să stârnească hohote de râs cu un număr în care a luat vedetele la rost. Nimeni nu a scăpat de replicile ei acide. Printre pasiunile ei, se numără însă fotografia, călătoriile şi motoarele.

Vă reamintim momentul Doinei și vă arătăm cum arată câștigătoarea noastră acum!

”iUmor” își află câștigătorul din acest sezon duminică, 10 decembrie, în marea finală! De la ora 20.00!

Ultimele știri