Antena Căutare

Mihai Bendeac nu s-a mai putut abține. S-a urcat pe masă și a început să bată din palme fără oprire!

A doua ediție a emisiunii ”iUmor” care va fi difuzată duminică, 12 martie, de la ora 20:30 va aduce în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo unul dintre cele mai bune numere din toate sezoanele de până acum

A doua ediție a emisiunii ”iUmor” care va fi difuzată duminică, 12 martie, de la ora 20:30 va aduce în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo unul dintre cele mai bune numere din toate sezoanele de până acum.

Un concurent japonez, care călătorește prin lume cu bicicleta, a venit special la ”iUmor” să împărtășească și cu publicul român din veselia și talentul său. După prestația sa absolut năucitoare pentru toți cei prezenți, Mihai Bendeac se va urca direct pe masa juriului de unde îi va spune acestuia: ”a fost cel mai bun lucru pe care l-am văzut în întreaga mea carieră de jurat la această emisiune”, în timp ce Cheloo îl va aplauda și el în picioare.

Cum a reușit concurentul ”iUmor” să-i cucerească pe jurați, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția de duminică, de la ora 20:30, la Antena 1. Și tot atunci vor vedea și de ce Delia se sperie atât de tare încât sare de pe scaun.

Mihai Bendeac, dezlănțuit la iUmor! S-a urcat pe masă, iar apoi s-a enervat: ”Ați venit aici ca să mă chinuiți”... Cât de tare! Uite ce a putut să scrie Bendeac pe Facebook-ul Deliei. Fanii cântăreței s-au frecat la ochi după care au i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x