Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Sezonul opt „iUmor” a început cu o alertă de coronavirus! Ce s-a întâmplat cu unul dintre concurenți: „Curajul nostru a fost să nu ne punem măști pe față”

Sezonul opt iUmor începe mâine, 22 februarie, de la ora 20, pe Antena 1. Ar fi cea mai bună ediţie de până acum, spun juraţii, și urmează să ne convingem și noi! Cine să știe cel mai bine cum stau lucrurile, dacă nu unul dintre cei care au fost prezenţi la filmări secundă de secundă? Dan Badea, unul dintre prezentatorii iUmor, a venit în platoul Observator cu vești proaspete despre noul sezon.

Se anunță o premieră de sezon presărată cu de toate! Dan Badea, simpaticul prezentator de la iumor, a povestit cum din prima zi de filmări nu au lipsit emoțiile, Delia fiind proaspăt întoarsă din Singapore, o zonă în care alerta de coronavirus fusese dată.

Mai mult, se pare că echipa a avut o „supriză specială” pentru jurați și prezentatori:

„În primul rând, Delia a venit direct din Singapore, în plin virus. Bineînțeles că echipa noastră, care este una dintre cele mai nebune cu care am lucrat vreodată, ne-a pregătit un invitat special din Singapore...

Curajul nostru a fost să nu ne punem măști pe față. Am înțeles că au fost verificați, că totul a fost ok”, a povestit Dan Badea.

Cu numere uluitoare, concurenţi din toate colţurile lumii, invitaţi speciali şi momente inedite de roast, magie, mimă ori improvizaţie. Toate, atent pregătite şi la fel de atent, jurizate. În joc e un singur premiu, pentru un singur câştigător: cecul în valoare de 20.000 de euro.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).