Antena Căutare

Sezonul opt „iUmor” a început cu o alertă de coronavirus! Ce s-a întâmplat cu unul dintre concurenți: „Curajul nostru a fost să nu ne punem măști pe față”

Sezonul opt iUmor începe mâine, 22 februarie, de la ora 20, pe Antena 1. Ar fi cea mai bună ediţie de până acum, spun juraţii, și urmează să ne convingem și noi! Cine să știe cel mai bine cum stau lucrurile, dacă nu unul dintre cei care au fost prezenţi la filmări secundă de secundă? Dan Badea, unul dintre prezentatorii iUmor, a venit în platoul Observator cu vești proaspete despre noul sezon.

Se anunță o premieră de sezon presărată cu de toate! Dan Badea, simpaticul prezentator de la iumor, a povestit cum din prima zi de filmări nu au lipsit emoțiile, Delia fiind proaspăt întoarsă din Singapore, o zonă în care alerta de coronavirus fusese dată.

Mai mult, se pare că echipa a avut o „supriză specială” pentru jurați și prezentatori:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu numere uluitoare, concurenţi din toate colţurile lumii, invitaţi speciali şi momente inedite de roast, magie, mimă ori improvizaţie. Toate, atent pregătite şi la fel de atent, jurizate. În joc e un singur premiu, pentru un singur câştigător: cecul în valoare de 20.000 de euro.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei şapte câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea), Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea), Andrei Cojocaru (sezonul al V-lea), Irena Boclincă (sezonul al VI-lea) și Mukinka (sezonul al VII-lea).

Momentul ce l-a făcut pe Mihai Bendeac să plângă în sezonul 8 iUmor: „Îmi cer iertare! N-o să vorbesc acum”... Începe iUmor, sezonul 8. Mihai Bendeac a dat cărțile pe față! E de înțeles de ce îl iubesc femeile cu atâta pasiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x