Antena Căutare

Surpriză în culisele „iUmor”! Mihai Bendeac a anunțat că va avea un copil: „Întotdeauna am avut o sensibilitate pentru copii”

Veste neaşteptată în showbiz! Mihai Bendeac va deveni tătic! Şi chiar dacă el nu credea vreodată că se va întâmpla acest lucru, era cea mai mare dorinţă a lui. Ce spune juratul "iUmor" despre ziua în care va avea un copil şi cum va fi el ca tată, vedem chiar acum!

Veste neaşteptată în showbiz! Mihai Bendeac va deveni tătic! Şi chiar dacă el nu credea vreodată că se va întâmpla acest lucru, era cea mai mare dorinţă a lui. Ce spune juratul "iUmor" despre ziua în care va avea un copil şi cum va fi el ca tată, vedem chiar acum!

Mihai Bendeac va deveni tătic! Artistul a făcut marele anunț în culisele show-ului „iUmor”, însă colegii săi au fost cam sceptici! Nici noi nu știm dacă Bedeac chiar va deveni părinte sau este doar pus pe șotii, așa cum ne-a obișnuit, însă, cert este are o slăbiciune pentru cei mici.

„Întotdeauna am avut o sensibilitate pentru copii. Dacă aș avea un copil, pentru mine ar însemna o foarte, foarte mare pregătire. Este un lucru pe care n-ai cum să-l tratezi cu superficialitate. În mod cert, aș fi un tată hyper-protectiv”, a mărturisit juratul „iUmor”.

Pentru că marele moment pare că se apropie, colegii de platou i-au dat câteva sfaturi prețioase. Despre ce este vorba, puteți afla, din materialul video de mai jos, realizat de Antenastars:

Premiera „iUmor”, sezonul 6

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând de sâmbăta aceasta, 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo încep, în această seară, un nou sezon iUmor plin de surprize... Al șaselea sezon „iUmor” a început cu un moment de stand-up „de pe vremea mea”, marca Dan Badea: „De mileul de pe televi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x