Țamba Periculosul i-a băgat în sperieți pe jurați! Japonezul a servit la cină lame de ras, șervețele de hârtie și un balon: "Oh Dumnezeule". La final, Cheloo l-a cinstit cu o sticlă de țuică

Și când credeau că le-au văzut pe toate, jurații iUmor au avut parte de un număr de ”magie periculoasă”, în care protagonistul, japonezul Țamba Periculosul, a ”degustat” câteva zeci de lame de ras, mai multe șervețele de hârtie și un balon, toate însoțite de câte un pahar de absint la final.

Și când credeau că le-au văzut pe toate, jurații iUmor au avut parte de un număr de ”magie periculoasă”, în care protagonistul, japonezul Țamba Periculosul, a ”degustat” câteva zeci de lame de ras, mai multe șervețele de hârtie și un balon, toate însoțite de câte un pahar de absint la final.

Impresionat de numărul său de magie, Cheloo a vrut să îl cinstească după tradiția românească, așa că l-a servit cu un pahar de țuică, pe care Țamba a apreciat-o foarte mult.

Dacă tot i-a plăcut, să îi dăm! Sticla aceasta e pentru drum, pune-o la cală. E făcută de mine, acasă”, i-a spus apoi Cheloo și i-a dăruit o sticlă întreagă de țuică românească din producția proprie.

Nu cred că a venit cu gândul să câștige iUmor, el a venit să își prezinte numărul, pentru că a muncit cu drag la el, iar cineva îi oferă posibilitatea să și vadă o mică parte din România”, și-a justificat apoi gestul juratul iUmor.

Ultimele știri