Antena Căutare

Drama pe care sosia Vioricăi Dăncilă de la iUmor o ascunde. Adevăratul motiv pentru care a venit la emisiune!

A devenit în trei zile unul dintre cele mai populare videoclipuri de pe youtube în România. A fost redistribuit de mii de ori şi a obţinut sute de mii de like-uri.

A devenit în trei zile unul dintre cele mai populare videoclipuri de pe youtube în România. A fost redistribuit de mii de ori şi a obţinut sute de mii de like-uri. Este momentul de pe scena iUmor în care o actriţă din Republica Moldova o imită pe Viorica Dăncilă, premierul României. O cunoaştem în această seară pe Irena Boclincă, tânăra care a devenit un fenomen peste noapte.

Irena are 38 de ani şi s-a stabilit în Bucureşti în 2017. Joacă pe scena teatrului de revistă Constantin Tănase şi îşi doreşte să câştige marele premiu la iUmor pentru a-şi ajuta părinţii rămaşi în Republica Moldova.

Irena este prima finalistă a acestui sezon iUmor după ce a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor. Show-ul jurizat de Delia, Cheloo şi Mihia Bendeac este în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

Foto. Acum toată România îi spune Dăncilă de la iUmor. Puțini sunt cei care știu cum arată Irena Boclincă!... Mihai Bendeac primește un cadou neașteptat din partea unei concurente, la „iUmor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x