Antena Căutare

Concurenţii demonstrează cât de buni sunt la cumpărături

Marea finală îi supune pe concurenţi la o probă solicitantă. Cei 12 copii nu doar vor găti, ci vor merge la cumpărături.

Marea finală îi supune pe concurenţi la o probă solicitantă. Cei 12 copii nu doar vor găti, ci vor merge la cumpărături.

Finaliştii au la dispoziţie două ore şi un buget de 100 de lei pentru a-şi cumpăra ingredientele pentru preparatul din marea probă. Aşa că nu au mai stat pe gânduri şi au fugit la piaţă.

"Aş fi piţipoancă dacă aş spune că nu îmi place să merg la piaţă", spune una dintre concurente.

În maşină, au avut timp să se gândească la reţetă. Ba chiar şi-au făcut şi alte planuri!

"Eu intenţionez să mai păstrez din bani şi să îi pun la mine la puşculiţă", spune Rareş. Nicolas nu a fost atât de emoţionat. El a aţipit puţin în drum spre piaţă.

"Eu ştiu Oborul ca în palmă. Şi ca să nu mă păcălească vânzătorii, mi-am luat calculatorul", a mai spus Rareş. "Vrem să luăm cu un preţ cât mai mic, dacă se poate, gratis”, a fost deviza după care s-a condus concurentul.

Cei mici au dat dovadă de un adevărat simţ negustoresc. Ei au negociat pentru fiecare produs cumpărat. Unii s-au folosit de şarm, pentru a obţine produse gratis. Şi le-a ieşit!

După atâta alergat şi negociat, concurenţii sunt epuizaţi, iar sacoşele mult prea grele. Iar proba cea mare abia începe!

Andrei a ajuns primul în platou. A fost urmat de Giulio, Anne Marie şi Manrico şi Rareş. Daria a fost la un pas să rateze startul probei.

Juraţii i-au aşteptat! Şi sunt la fel de emoţionaţi.

"Nu mai contează cine a fost în echipa mea. Sunteţi toţi importanţi. Să puneţi suflet în ceea ce faceţi
", spune Horia.

Vizante le dă un sfat.

"Luaţi în serios tot ce aveţi de făcut, dar să nu deveniţi serioşi. Vreau să rămâneţi în continuare copii", a menţionat juratul.

Andrei Geavela are talent la actorie! Concurentul îl imită pe Florin Piersic... Cu un pas mai aproape de trofeu! Concurenții au gătit în ultima probă din competiție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x