Antena Căutare

Patricia, ultima dar nu cea din urmă, care își încearcă norocul la Junior Chef

Tânăra din Ploiești vine extrem de încrezătoare în forțele proprii și promite să îi uimească pe jurați cu ciuperci umplute cu ouă de prepeliță

Tânăra din Ploiești vine extrem de încrezătoare în forțele proprii și promite să îi uimească pe jurați cu ciuperci umplute cu ouă de prepeliță.

Luată la întrebări, concurenta mărturisește că nu își dorește să plece din România, poate doar în SUA, unde visează să devină faimoasă, însă nu actriță.

Vizante o contrazice, spunându-i că are șanse să joace pe scenele lumii. "După tine m-aș pricepe la orice!", răspunde intrigată Patricia, care precizează că nu îi place de Marius pentru că este prea vorbăreț.

"Vorba multă sărăcia omului!" remarcă tânăra. "Bate șaua să priceapă iapa!", contraatacă Vizante. Lupta în expresii nu se termină aici, Marius continuând cu vorbe din popor precum "Greu la deal cu boii mici!". "Vorbești prea mult!" răspunde Patricia.

Văzându-i atitudinea revoltată împotriva lui Vizante, Prințesa Polonic îi reamintește că are nevoie și de votul juratului pentru a merge mai departe. Patricia se bazează însă pe celelalte două. Având nevoie de ajutor, fetița mizează totuși pe cel acordat de Vizante.

"Simt că e ceva între noi!" încearcă Marius să o înduplece. "Crezi prost!" îl închide și de data aceasta Patricia.

În final jurații sunt invitați să deguste.Vizante îi oferă un DA însă Prințesa consideră că preparatul este prea ușor și îi oferă un NU. Horia este cel care trebuie să îi dea verdictul pentru ultimul loc liber din competiție.

Răspunsul meu pentru tine astăzi este NU! "Au fost multe preparate mai bune decât al tău!"

Cu părere de rău, Vizante îi mulțumește Patriciei și mărturisește că o dorea în echipa sa. Fiind înduioșată de situație, Prințesa se răzgândește și îi oferă tinerei speranțe o nouă șansă, oferindu-i un DA!

Cei "patru muschetari" se avântă în competiție, sperând la un loc în bucătăria Junior Chef... Vizante și Patricia într-un duel de vorbe "din popor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x