Antena Căutare

Proba de foc! Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan pregătesc un preparat pe bază de iaurt

Au vizitat fabrica de lactate, apoi au luat lecții de la Horia Vîrlan și de la Mirela Ivașcu. Gata cu distracția! Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan intră în proba eliminatorie!

Au vizitat fabrica de lactate, apoi au luat lecții de la Horia Vîrlan și de la Mirela Ivașcu. Gata cu distracția! Primii 12 concurenți din echipa lui Vîrlan intră în proba eliminatorie!

Cei 12 trebuie să gătească un preparat pe bază de iaurt. Au la dispoziție două ore, iar Mirela va avea grijă de ei. Înainte să părăsească platoul, Vîrlan le dă un ultim sfat.

”Trebuie să vă gândiți foarte bine când vă puneți la masă, ce aveți de făcut!”. El se va întoarce pentru a degusta preparatele concurenților.

Copiii au mari emoții!

”Azi noapte am visat numai rețete. De la 2 la trei, am visat că nu trec, de la 3 la 4, că trec”, spune Andrei Geavela. Darius a început să și plângă de emoție.

”E important să pui suflet în mancare. Nu imi fac griji”, a spus și Raul Man.

Silvia Mitric este încrezătoare. Știe deja ce va găti. Vrea să pregătească frigărui cu piept de pui și legume cu sos de iaurt și mentă.

Aron, concurentul care a studiat în SUA, a ales peștele, iar Andreai Geavela, mușchi de vită.

Presiune își spune cuvântul. Concurenții sunt cu ochii pe ceas! Aleargă de colo colo. Unii au parte și de mici accidente. Giulio are probleme cu oala, în care a pus prea multă apă, iar Darius s-a fript când pregătea carnea la grătar.

Competiția este strânsă! Cei 12 sunt dispuși să facă orice pentru a câștiga. Aron este acuzat de Silvia că i-a furat ideea. Iar Andrei Alexandru are o mare temere.

”Mi-e teamă să nu fie prea ușor preparatul. Și mi-e frică să nu îmi ia cineva farfuria. Că mi-am adus una de acasă, neagră”.

De emoție, Aron scapă alimentele pe jos. Andrei îi este alături.

”Am făcut-o lată și pe asta!”, spune Aron. ”Stai două secunde și liniștește-te!”, îl sfătuiește Andrei.

Totuși, Giulio și Silvia nu se înțeleg atât de bine. Însă, de departe, Darius a fost cel care a sădit tensiunea printre concurenți.

Proba a luat sfârșit! Obosiți, copiii așteaptă jurizarea.

”Am început să plâng pentru că terminasem farfuria și eram într-o stare de oboseală, de entuziasm și de emoție și nu puteam să mă abțin. Silvia m-a enervat. Sper să iasă afară”, spune Giulio.

Doar patru dintre ei vor merge mai departe!

Ei sunt semifinaliștii din echipa lui Vizante!... Jurizare cu emoții! Patru concurenți din echipa lui Vîrlan merg în semifinală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x