Antena Căutare

Robert Nicolas Bosanco – olimpicul ce își dorește să devină un bucătar de soi

Are 11 ani și declară: “Eu nu sunt ca și copiii de se joacă fotbal toată ziua. Eu sunt olimpic la limba română, matematică, istorie și engleză. Îmi place foarte mult să îmi pun mintea la contribuție și să gândesc.”

Robert Nicolas Bosanco – olimpicul ce își dorește să devină un bucătar de soi Galerie
Robert Nicolas Bosanco

Are 11 ani și declară: “Eu nu sunt ca și copiii de se joacă fotbal toată ziua. Eu sunt olimpic la limba română, matematică, istorie și engleză.
Îmi place foarte mult să îmi pun mintea la contribuție și să gândesc.”

Micuțul spune că pasiunile sale sunt antichitățile, armele, banii vechi – are o monedă de pe timlui celui de Al Doilea Război Mondial.

În familia Bosano, bărbații sunt cei care gătesc, nicidecum femeile. Ele sunt pentru a spăla vasele.

Făcând primii pași în platou, Nicolas îi întâlnește pe jurați.
Întrebat fiind de ce a venit la Junior Chef, el răspunde: “Eu am venit aici să-mi etalez cunoștințele culinare și să învăț lucruri noi.”

Toți cei trei jurați rămân uimiți însă la auzul numelui preparatului pe care are de gând să-l prepare bucătărașul cel viteaz – Somon al unilateral și paste cu nero di sepia.

După ce a încercat bucătăria românească despre care spune că este deja plictisit, Nicolas a trecut la bucătăria mexicană, libaneză și japoneză.

Copilul își scoate tacticos ingredientele și începe să explice pe îndelete cum gătește și mai ales de ce. Dar, asaltat de întrebări, se panichează și îi mărturisește lui Vizante: “Vă spun, m-am panicat rău!”
Grăsimea iese din somon, copilul tremură de emoție. Vrea să-l impresioneze pe Horia Vîrlan despre care a auzit că este “super-sever” și pe care îl vede ca pe ursul Baloo.

Așează farfuria, dar sufletul micuțului tremură de emoții, ochii i se umezesc de lacrimi și prinzând un pic de curaj spune: “Cu Dumnezeu înainte!”

Jurații gustă. Vizante spune “Wow! Așa trebuie să arate un platou de Junior Chef.”
Prințesa Polonic se abține s[ de aun verdict imediat după degustare, astfel tensiunea se acumulează.
Când vine rândul lui Chef Vîrlan, Nicolas vrea să afle ce se întâmplă, dacă e totul în regulă, dar i se spune să aibe răbdare.

După dezbatere, juriul îi acordă primului concurent trei răspunsuri de “DA!”
Apoi vine rândul celui mic să își aleagă mentorul. Deși ezită mult și e panicat la maxim, Nicolas îl alege pe Vizante ca și îndrumător în tainele bucătăriei.

“Mă bucur foarte mult. Și faptul că fac ecipă cu domnul Vizante și cu câștigătorul Alex Iacob. Este un nou început în cariera mea de star și de bucătar! ”

Marius Vizante a dat de necaz! Juratul şi-a pierdut vocea... Alexandra Citirigă – o româncuță gospodină mândră de țara în care s-a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x