Antena Căutare

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episoadele 5 și 6, din 8 septembrie. Eva acceptă cererea în căsătorie a lui Victor

Lucrurile se precipită în momentul în care Eva semnează contractul prenupțial, iar presa o surprinde împreună cu Victor.

colaj Antena1 când semnează Eva contraactul prenupțial, Victor Popescu face cunoștință cu Victor Pop, Eva și Victor la sonogramă Galerie
Lucrurile se precipită în momentul în care Eva semnează contractul prenupțial, iar presa îi surprinde împreună | Antena1

În episodul 5, „Copiii leagă căsnicia”, Eva și Victor aud pentru prima dată bătăile inimii copilului.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. Eva și Victor împreună la sonogramă

Victor o duce pe Eva la spital, după ce aceasta leșină. Chiar dacă Eva se încăpățâneze să nu-i accepte ajutorul, în cele din urmă se gândește la binele copilului.

Medicul care o consultă este chiar Victor Popescu, astfel clarificând toate confuziile care au existat între ei de la început. Este prima dată când aud bătăile inimii copilului lor. Medicul îi recomandă Evei să evite stresul.

De asemenea, discută despre un posibil nume pentru copil. Victor ar vrea să îl cheme Iosif dacă o să fie băiat. Cei doi par să fie pentru prima dată în armonie în momentul în care își aud copilul.

Momentul este întrerupt de apelul Violetei care este îngrijorată pentru suma de bani pe care le-ar putea-o cere Eve pentru a semna contractul. Ea este sigură că Eva vrea să negocieze termenii în favoarea sa.

Atât Sergiu și Violeta, cât și Doina și Mara se îndreaptă spre spital.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. Refuzul lui Vlady

Vlady e mai interesat de colecția lui de miniaturi decât de Florentina. Acesta ar vrea ca Luminița să-l scape de îndatoririle pe care le are față de viitoarea sa soție.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. Marius se îndrăgostește de Mara. „Sunt dispus să risc”

Marius este la un pas de a da cu mașina peste Mara. Aceasta îl confundă cu un afacerist și face rost de numărul său de telefon.

Între timp află că i l-a spus greșit din cauza emoțiilor. Cei doi se reîntâlnesc la finalul episodului 6, când Marius încă susține falsa impresie a Marei despre jobul lui, în ciuda faptului că aceasta se răstește la un șofer de taxi care îi face avansuri.

Marius i se destăinuie lui Victor. Acesta îi dezvăluie că „pentru fata asta cred că sunt dispus să risc”.

Citește și: Serialul de succes Narcos, care urmărește povestea intrigantă a lui Pablo Escobar, din 26 iunie, la Antena 1

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. „Parcă ești crescută în junglă”

Doina vrea să afle ce s-a întâmplat între Eva și Victor și dacă cei doi se vor căsători. Eva este foarte convinsă că nu o să se căsătorească cu Victor, însă nu îi spune mamei de contractul propus de bărbat.

„Parcă ești crescută în junglă”, îi spune Doina, dezamăgită de încăpățânarea fiicei sale.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. Felicia și Diana încearcă să profite de Victor

În timp ce Diana probează rochii de mireasă, Felicia primește un telefon. Aceasta află că soțul ei a fost reținut de Interpol și că trebuie să plătească 300.000 de euro pentru a-l elibera.

Ulterior, Diana îl minte pe Victor că tatăl ei a suferit un atac de cord în Dubai după ce a fost escrocat de partenerul său de afaceri. Acesta îi virează în cont banii de care are nevoie.

„Eu sunt pregătit să fac absolut tot ce este necesar. (...) Măcar atât să fac și eu pentru familia ta”,o asigură Victor.

În timp ce Victor crede că cele două sunt în Dubai, Felicia și Diana se duc la solar.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 5, din 8 septembrie. Povestea de viață a Elisabetei Pop

Victor își viziteză bunica după ce a ascultat pentru prima dată bătăile inimii copilului său.
Elisabeta Pop îi povestește cum s-a căsătorit cu Iosif, bunicul lui Victor. Și aceasta era însărcinată atunci când s-au căsătorit.

De asemenea, îl întreabă de căsătoria cu Eva. Acesta îi spune că tânăra l-a refuzat, iar bunica este sigură că Victor a greșit cu ceva.

Elisabeta Pop îl îndeamnă pe Victor să o convingă pe Eva să se căsătorească, deoarece este cel mai bine pentru copil.

Victor rememorează momentele petrecute cu Eva și se hotărăște să nu se dea bătut. El îi face o serenadă Evei, punându-i melodia din noaptea în care s-au cunoscut.

Între timp, Eva îi dezvăluie Adinei planul lui Victor și faptul că o constrânge să semneze contractul prenupțial.

„Îl urăsc din tot sufletul meu. Sper să nu-l mai văd niciodată”, îi spune ea Adinei. Și chiar se gândește să-i spună copilului că l-a făcut la eprubetă.

Episodul 5 se încheie cu scena în care Eva coboară să discute cu Victor. Acesta îi spune că a fost ideea familiei să întocmească un contract și îi cere iertare. De asemenea, o roagă să-i mai dea o șansă. Crede că cel mai bine pentru copil este să se căsătorească, dar îi dă un răgaz să se gândească.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 5 și 6, sezonul 2, din 7 septembrie 2023. Lia află cine este donatorul și ce îi leagă

În episodul 6, „Ușor e să te însori, dar greu e să fac o familie”, Eva acceptă cererea în căsătoria a lui Victor și semnează contractul prenupțial.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 6, din 8 septembrie. „Soarta”

Luminița și Mircea merg în vizită pe la Violeta și Sergiu. Luminița dorește să își arate sprijinul pentru ei. De asemenea, ea le spune că și ei așteaptă un nepoțel, doar că vor să o facă în ordinea potrivită.

Luminița vrea să afle care a fost reacția Dianei când a auzit de copilul lui Victor. Dar își dă seama că tânăra încă nu a aflat. Este foarte curioasă în legătură cu fata care o să aibă un copil cu Victor și încearcă să îi facă pe cei doi să îi spună mai multe.

Citește și: Nuami Dinescu şi Marius Rizea, roluri care vor face deliciul telespectatorilor în Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 6, din 8 septembrie. Dragostea pare să se manifeste la fel în familia Georgescu

Se face o paralelă între Eva și Mara care, deși par să își răspundă una celeilalte, sunt absorbite de propriile gânduri.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 6, din 8 septembrie. Eva îl anunță pe Victor că acceptă să se căsătorească. „Amalgam de emoții”

După pseudodiscuția cu Mara, Eva îl sună pe Victor să-i spună că este de acord să se căsătorească și că o să semneze și contractul dacă așa își dorește el.

Tânăra își anunță familia că a hotărât să se căsătorească, însă le ascunde faptul că Victor i-a oferit un contract prenupțial pe care are de gând să-l semneze.

De asemenea, Victor le spune părinților săi că Eva a acceptat să se căsătorească cu el și că va semna și contractul.

Violeta îl întreabă dacă i-a spus Dianei, dar acesta le spune că a fost întrerupt de apelul despre starea de sănătate a tatălui ei. Violeta îl previne în legătură cu Luminița care vrea să afle mai multe despre familia Evei.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 6, din 8 septembrie. Luminița face rost de numărul de telefon al Evei

După discuția în familie la micul-dejun, Luminița și Vlady își unesc forțele pentru a face rost de numărul de telefon al Evei. Aceștia pun în aplicare un plan pentru a afla și adresa tinerei.
Planul le iese de minune, iar Luminița îl trimite pe Vlady în recunoaștere, în timp ce ea se vede cu „un prieten mai vechi din presă”.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609, rezumat episodul 6, din 8 septembrie. Presa îi surprinde împreună pe Victor și Eva

În timp ce Doina își amanetează bijuteriile pentru a strânge bani pentru căsătoria Evei și pregătirea casei pentru venirea lui Victor, cei doi se întâlnesc pentru a semna contractul prenupțial.

Eva semnează contractul fără să citească și, mai ales, fără să completeze suma la compensație. Ea își dorește doar să țină respectivul contract secret. Cei doi vor să mențină o relație bună între ei de dragul copilului.

Presa îi surprinde când ies din restaurant. Victor e întrebat de Diana și dacă Eva este noua logodnică a sa.

Citește și: Provocarea destinului și Provocarea Destinului Plus, două canale exclusive noi, disponibile în AntenaPLAY din 11 iulie

Despre Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 este cel mai nou proiect marca DreamFilm Production. Cu episoade noi în fiecare vineri, de la 20:30, serialul difuzat pe Antena 1 și în AntenaPLAY spune povestea lui Victor și a Evei.

Serialul romance, adaptare după producţia turcească Room 309, are în prim-plan o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Protagoniștii acestui serial nu se îndrăgostesc la prima vedere, ci se întâlnesc dintr-o greșeală, iar din momentul acela se dă startul unei situații de tip domino, în care stângăciile, du-te vino-ul, situațiile comice, dar și cele romantice și emoționante continuă fără oprire. Tot în prim-plan se află și o moștenire foarte mare, care nu se dobândește prin succesiune, ci printr-o condiție specială impusă prin testament, ceea ce stârnește o competiție tragi-comică în rândul candidaților.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x