Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Liber ca pasarea cerului

Ce s-a întâmplat în Episodul 7 al serialului Liber ca pasărea cerului. Ducu și Orlando pun la cale încă un plan de îmbogățire

Episodul 7 din Liber ca pasărea cerului aduce în prim plan prietenia dintre Ducu și Orlando și marea problemă comună a amândurora: banii!

Episodul 7 din Liber ca pasărea cerului aduce în prim plan prietenia dintre Ducu și Orlando și marea problemă comună a amândurora: banii!

Așa se face că Ducu are parte de un şoc atunci când numără banii strânşi pentru a-şi plăti rata la casă! Orlando a cheltuit o parte din ei după ce a ieşit... la o băută.

"Hai mă castore, am ieșit și eu la o bere, aveam nevoie de puțină relaxare după atâta muncă infernală", spune senin Orlando (Ștefan Bănică).

O întâmplare neprevăzută care are loc la salonul de masaj erotic din clădirea în care locuiesc le dă o nouă idee de afacere lui Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante).

Liber ca pasarea cerului. Episodul 7. Celebrul doctor de peste Prut Eftemiu Varlaam, autor al cărții “Calea spre adevărata iluminare interioară”, leșină în timp ce se află în salonul de masaj erotic în care lucrează Mia și Tatiana, prietenele și vecinele lui Orlando, din Centrul Vechi. Fetele l-au făcut K.O. în doar câteva minute de la intrarea în salonul pentru plăceri carnale.

Iar de la un simplu leșin începe o întreagă aventură ai cărei protagoniști sunt, bineînțeles, Ducu și Orlando.

Episodul 7 Liber ca pasărea cerului. Orlando pune la cale afacerea "profesorul Varlaam"

O nouă idee de afacere îi răsare în minte lui Orlando (Ștefan Bănică) și lui Ducu (Marius Florea Vizante), în urma căreia cei doi prieteni speră să obțină rapid banii mulți de care au atâta nevoie.

Liber ca pasarea cerului. Episodul 7. După ce Orlando află că profesorul de dezvoltare personală, care venise în salonul lui de masaj, are o conferință pe bani mulți, chiar în București, se aprinde "beculețul minții".

Așa că declanșează degrabă operațiunea “Eftemiu Varlaam”, se dă drept “managerul și agentul personal” al acestuia și îl deghizează pe prietenul său, Ducu, în profesorul Varlaam.

Episodul 7 Liber ca pasărea cerului. Stela și Dora, prezente la conferința profesorului

Echipați corespunzător, cu discurs făcut și o deghizare perfectă pentru Ducu, cei doi ajung la conferința care ar trebui să le rezolve problemele financiare. Doar că situația se complică atunci când sora lui Ducu, Stela (Cătălina Grama – Jojo), și soția acestuia, Dora (Andreea Samson), apar pe neașteptate la aceeași conferință.

Ducu uită de discurs și vorbește din suflet atunci când în fața ochilor îi apare marea iubire, Dora. Doar că rezultatul final nu este cel scontat: "L-am ascultat pe profesor. Merit a doua șansă, vreau să divorțăm!"

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube