Așa îți poți faci selfie-ul perfect!

Vrei să faci poze perfecte de vară pentru rețelele sociale? Iată câteva trucuri prin care poți ieși perfect în selfie-uri:

Vrei să faci poze perfecte de vară pentru rețelele sociale? Iată câteva trucuri prin care poți ieși perfect în selfie-uri:

  • Alege un telefon mobil cu o cameră frontală de bună calitate, în acest fel te asiguri de calitatea pozei.
  • Lumina este foarte importantă pentru un selfie reușit.

Trebuie să eviți lumina directă a soarelui asupra feței tale, iar în acest fel nu îți vor apărea în relief toate imperfecțiunile. Pentru un selfie perfect ai nevoie de lumina difuză din zilele înnorate.

  • Alege unghiul perfect.

Unghiul face diferența dintre o fotografie reușită și un eșec. Pentru a vedea care este unghiul care te avantajează trebuie să răsfoiești printre fotografiile mai vechi și să le alegi pe care în care îți place cum ai ieșit.

Ce zici de un selfie-stick? Vezi cele mai noi oferte cu selfie-stick de vânzare pe Lajumate.ro.

  • Alege haine potrivite pentru o fotografie reusită!

Hainele deschise la culoare luminează tenul, iar culorile închise subțiază și slăbesc corpul.

Se recomandă evitarea dungilor pentru că acestea construiesc șolduri mult mai mari ca în realitate.

După ce ai citit aceste sfaturi, tot ce mai rămâne de făcut este să te echipezi cu tot ce ai nevoie și să faci cât mai multe poze, anunțurile de pe Lajumate.ro îți pot fi de folos, găsești 1 milion de oferte cu tot ce ai nevoie pentru un selfie perfect!

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri