Care este cea mai scumpă pereche de pantofi creată de Mihai Albu! Această pereche i-a adus un record uriaș

Mihai Albu îşi prezintă pantofii cu care a intrat în cartea recordurilor. Care este cea mai scumpă pereche de pantofi a designerului, dar şi cine sunt persoanele speciale din viaţa sa.

Primii pantofi i-a fcăcut în studenție și de atunci a tot uimit lumea cu creațiile sale! După prima pereche de pantofi a ajuns să aibă cereri peste cereri și a trebuit să fie ajutat de prieteni ca să le poată duce la bun sfârșit.

Mihai a recunoscut că în momentul actual are grijă de mama lui care în urmă cu șase luni a suferit un accident și până se va reface are nevoie de asistență în permanență. „Când am fetița la mine, o dată la două săptămâni, am grijă e doi copii. Eu le fac de mâncare, am grijă de el”, a spus designer-ul.

Ultima s-a colecție este dedicată fetiței sale. Este colecție casual, cu multe accesorii metalice, prinderi în partea din față, ținte, capse, animal print.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri