Căutare Live

Poți spune și tu „Adio, celulită!”. Carmen Brumă a dezvăluit cum poți să scapi de aspectul de coajă de portocală

Carmen Brumă le-a dat câteva sfaturi femeilor care vor să scape de celulită, dezvăluind „10 reguli simple” pe care acestea trebuie să le urmeze dacă vor să reușească.

Carmen Brumă le-a dat câteva sfaturi femeilor care vor să scape de celulită, dezvăluind „10 reguli simple” pe care acestea trebuie să le urmeze dacă vor să reușească.

„Pentru reducerea celulitei e necesar să respectați următoarele reguli alimentare cel puțin 6 săptămâni: Eliminați complet zahărul și dulciurile (miere, îndulcitori naturali sau artificiali), eliminați alcoolul. După ora 18 mâncați doar carne slabă cu legume proaspete, eliminați soia, mezelurile și prăjelile, mâncați proteine slabe la fiecare masă (min 1 gram proteină/kg corp)”, a scris Carmen Brumă pe blogul ei.

„Încercați să vă schimbați compoziția corporală în favoarea masei musculare. Faceți antrenamente de tip HIIT și variați exercițiile. Nu ronțăiți între mese chiar dacă e vorba de alimente sănătoase. Limitați-vă la 3 mese principale și (eventual doar dacă simțiți nevoia) 2 gustări. Beți 45 ml apă /kg corp”, a adăugat ea.

O altă regulă dezvăluită de Carmen Brumă se referă la nicotină.

„Nu fumați! Nicotină are efect vasoconstrictor asupra capilarelor, scade circulația și drenajul limfatic la nivelul pielii și favorizează apariția celulitei”, a scris ea.

Ultima recomandare, potrivit lui Carmen Brumă, este aceea de a crește aportul de lecitină și acizi grași esențali.

„Creșteți aportul de lecitină și acizi grași esențiali omega 3. În mod natural se găsesc în gălbenușul de ou, peștele gras, sardine, nuci sau puteți folosi varianta suplimentelor”, a precizat Carmen Brumă.

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Claudia Schiffer, super sexy și la 48 de ani...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri