Căutare Live

FOTO! Cel mai sexy calendar al anului 2013

Arme, materiale explozive, camuflaje, uniforme militare si cateva vedete extrem de sexy completeaza calendarul "Hot Shots". India Rynolds, Holly Peers si Rosie Jones sunt doar cateva dintre domnisoarele frumoase care dau viata celui mai sexy calendar al anului 2013.

Exploziv - aceasta este tema calendarului "Hot Shots" pentru 2013, unde sase modele celebre isi etaleaza siluetele voluptoase. Sedinta foto, care a avut loc in Los Angeles, a fost inspirata de fetele pin-up ale anilor '50, un deceniu caracterizat prin voluptatea formelor feminine si vestimentatii provocatoare. Daca nu in viata reala, unde modelul de baza era cel de "femeie de casa", atunci in posterele dedicate soldatilor care isi serveau patria.

Mai mult, intentia fetelor este cat se poate de altruista: incasarile in urma vanzarilor vor fi donate fundatiei "Ajutor pentru eroi", din Marea Britanie.

In numele formelor voluptoase, va prezentam si noi cateva imagini care merita sa fie puse in rama. Nu rarati GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: hotshotscalendar.com

Secretele "ingerilor": Adriana Lima se mentine in forma practicand kickboxing!... Christina Milian da cartile pe fata. Vezi ce costum sexy a ales cantareata pentru Halloween!...
Ultimele știri