Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Transformers 3

Nici pomul de Crăciun nu mai e ce a fost! Oamenii își folosesc sticlele goale de vin pentru a face un brad alternativ de sărbători - FOTO

Am intrat deja în luna decembrie, iar decorațiunile de Crăciun își fac simțită prezința. În centrele orașelor și în case, oamenii își aduc deja simbolul Crăciunului, un brad mare, verde și stufos. 

Brad de Crăciun din sticle de vin

Dacă unii încă au păstrat ideea de brad natural, care să emane mirosul de proaspăt tăiat și lasă încă din prima zi cetină pe covor, unii merg pe variante alternative care să înlocuiască bradul. Ca de exemplu, iubitorii de vinuri au găsit o metodă de reciclare luna aceasta, folosindu-și sticlele goale pentru a construi un pom de Crăciun de toată frumusețea. Și oricât de ciudat ar părea, ideea e destul de ingenioasă, mai ales că luminile de pe fereastră strălucesc altfel în sticla de vin goală.

Anul trecut, revista House Beautiful a oferit câteva metode prin care să-ți poți construi acasă un brand de Crăciun din sticle. Tot ce ai nevoie este: sticlele goale de vin, un suport de uscare de sticle și o instalație de Crăciun.

Conform House Beautiful: „Acum că ați aprovizionat tot ce vă trebuie, puteți să îcepeți să construiți, și probabil să beți în același timp. Așezați raftul de vin unde doriți ca arborele dumneavoastră să fie poziționat, și înfășurați instalația în jurul acestuia. Este la fel ca decorarea unui copac obișnuit, cu excepția că acei de pin nu te încurcă de fiecare dată. Acum, că lucrurile sunt serios aprinse, începeți să stivați sticlele goale, aranjând de la sol. După ce ați stiviut sticlele, aprindeți luminile și bucurați-vă de unpahar de vin!”