Căutare Live

(P) Trenduri în materie de amenajare dormitoare în 2022

Alegerea mobilierului, delimitarea zonelor și integrarea armonioasă a decorațiunilor devin adevărate provocări, mai ales pentru cei care nu cunosc domeniul.

Trenduri în materie de amenajare dormitoare în 2022

Poate unul dintre cele mai dificile aspecte când vine vorba de realizarea unui proiect casă București este obținerea echilibrului estetic. Tocmai de aceea, poți opta pentru ajutorul unei echipe specializate, care te poate ajuta să găsești varianta potrivită nevoilor tale. La final, fiecare element se va completa reciproc pentru a crea echilibru și autenticitate. Dormitorul este camera care trebuie să-ți ofere o stare de relaxare și liniște interioară. În același timp, trebuie să-ți exprime productivitate și confort. Dacă dispui de suficient spațiu, dormitorul poate fi transformat și într-un birou multifuncțional. Lucratul de acasă a devenit un obicei din ce în ce mai practicat la nivelul firmelor. Optează, așadar, pentru elemente care să confere încăperii un plus de energie și creativitate.

Iată tendințele anului 2022 în ceea ce privește amenajarea dormitorului

  • Mixuri de culori sau texturi. Poți alege să mixezi tonuri diferite ale culorilor, fie că este vorba de nuanțe neutre sau de unele mai vibrante. În funcție de stilul de amenajare pentru care optezi, mixul poate să ia diferite forme. Dormitorul trebuie să-ți dea o stare bună, să te reprezinte, așadar alege ceea ce ți se potrivește.
  • Accente de finisaje îndrăznețe. Chiar dacă ești un fan al variantelor neutre, nu strică să poziționezi în cameră și câteva elemente nonconformiste. Un tapet extravagant, integrat pe un perete, va deveni cu siguranță pata de culoare din încăpere.
  • Forme atipice. Dormitorul este un spațiu în care se dorește evitarea supraîncărcării cu mobilier. Totuși, puținele piese pe care le alegi pot avea forme atipice sau modele deosebite. Ieși din tipare și adaugă piese unice! Marginile rotunjite și unghiurile abstracte sunt două elemente după care te poți ghida în căutarea mobilierului.

  • Iluminatul potrivit. Lumina este elementul care dictează întreaga atmosferă. În plus, poate maximiza cu succes spațiile compacte. În cazul dormitorului lustrele sau lămpile de perete devin cele mai indicate opțiuni. Încearcă să mergi pe jocuri de lumini calde, echilibrate și prietenoase.
  • Lemnul este un material care nu își va pierde niciodată farmecul. Dacă vrei să te bucuri de experiențe unice optează pentru obiecte realizate din lemn masiv. În cazul pardoselii poți alege fie marmură, fie parchet. Indiferent de alegere, vei contura un spațiu inedit.
  • Lambriurile reprezintă elemente încă foarte prezente și la modă în 2022. Pot genera senzația de lux, eleganță și rafinament. Lambriul în dormitor este de obicei plasat în spatele patului. Tocmai de aceea, este indicat să alegi o tăblie cu un design minimalist.

Locuința ar trebui să te reprezinte în totalitate și să îți ofere senzații constante de relaxare. Procesul de amenajare poate deveni de cele mai multe ori o misiune mult prea dificilă. Însă, nu trebuie să îți faci griji. O echipă specializată în domeniu te poate ajuta să obții rapid rezultatele dorite. Experiența și creativitatea sunt principalele calități pe care trebuie să le cauți la colaboratorul tău.

Optează pentru servicii design interior București și transformă-ți visul în realitate!

Cum programezi mașina de spălat rufe pentru a diminua facturile la energie electrică. Acest truc te va ajuta să economis...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x