Antena Căutare

Ce NU este bine să faci duminica, în timpul Sfintei Liturghii! Atenție, milioane de credincioși fac acest păcat!

Ce nu este bine să faci duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Milioane de credincioși comit acest păcat, fie din necunoștință de cauză, fie din nepăsare. Iată ce nu trebuie să mai faci duminica, în timpul sfintei ligturghii!

Ce nu este bine să faci duminica, în timpul Sfintei Liturghii. Milioane de credincioși comit acest păcat, fie din necunoștință de cauză, fie din nepăsare. Iată ce nu trebuie să mai faci duminica, în timpul sfintei ligturghii!

În primul rând, potrivit Sfinților Părinți, cu excepția celor bolnavi sau celor care se îngrijesc de persoanele suferinde, nimeni nu are voie să lipsească duminică de la Sfânta Liturghie, pentru că este mare păcat.

Calendar ortodox 8 iulie. Prăznuirea Sf. M. Mc. Procopie și a mamei sale Teodosia

Dacă totuși, din diverse motive, care nu depind de noi, nu putem ajunge la Biserică, iată ce trebuie să faceți…

În duminica Sfintei Liturghii nu trebuie să să dormiți sau să lucrați în vreun fel

Dacă serviciul vă obligă să lucrați într-o zi de duminică și nu aveți altă soluție, nu înseamnă că nesocotiți ziua Domnului. Însă dacă alegeți să lucrați de bună voie în loc să mergeți la Sfânta Liturghie, trebuie să aveți mare grijă.

Se spune că banii pe care îi faceți astfel sunt blestemați și riscați să-i dați pe medici și medicamente sau să vi se fure. De asemenea, în timpul Sfintei Liturghii nimeni nu are voie să doarmă, să facă cumpărături, să gătească sau să călătorească.

Este o poruncă biblică aceea de a cinsti ziua de duminică, așadar ea trebuie luată în seamă.

Când preoții se roagă pentru întreaga țară, pentru sănătate, mântuire și pentru cei trecuți la cele veșnice, nu ne îmbuibăm, nu trândăvim, nu chefuim, nu petrecem. Doar astfel ne vor fi ascultate și împlinite rugăciunile și vom fi păziți de boli și farmece, casa și familia ne va fi binecuvântată și vom primi binefaceri de la Dumnezeu.

sursă: secretele.com

Calendar ortodox 8 iulie. Prăznuirea Sf. M. Mc. Procopie și a mamei sale Teodosia... Rugăciunea de duminica a Sfintei Agnia te ferește de orice boală!...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x