2 pachete de gelatina pudra
1l smoothie de portocala, mango si fructul pasiunii
Pentru servit
500ml inghetata de vanilie la cutie, de cea mai buna calitate
Preparare
1. Asezati gelatina intr-un bol si acoperiti-o cu doua linguri de apa. Lasati-o cateva minute, pana absoarbe apa. Intre timp, incalziti usor smoothie-ul intr-o tigaie, dar fara sa aduceti la punctul de fierbere. Inchideti focul. Adaugati gelatina. Amestecati bine pana la omogenizare, rasturnati compozitia in 12 cani sau pahare sau folositi 24 de paharute de shot-uri. Lasati la racorit cel putin o ora, pentru a se aseza.
2. Ca sa obtineti cupe de inghetata perfecte, scufundati in prealabil lingura de inghetata in apa fierbinte, apoi scuturati-o. Portionati inghetata, inmuind de fiecare data lingura in apa fierbinte. Serviti fiecare jeleu acoperit cu inghetata.
Foto: Good Food