Căutare Live

FOTO! Boluri...tricotate

Cand va ganditi la tricotat mai mult ca sigur ca nu aveti in minte un vas de bucatarie. In revista Good Homes intalniti de multe ori sintagme ca farfurii tricotate, castroane innodate, boluri impletite, recipiente cusute, asa… metaforic. Dar se pare ca au aparut cele tricotate la propriu.

Guillaume Delvigne & Ionna Vautrin au conceput Panier Perce, un recipient pe care-l poti broda singur. Kit-ul de design handmade cuprinde un bol din portelan, un ac, un tipar, un set de ate potrivite si instructiuni de "cusut".

Micul proiect de handmade ‘Panier Perce' by Guillaume Delvigne & Ionna Vautrin a fost prezentat la salonul de mobila de la Milano, in 2005, in expozitia ‘Model ideas', organizata de Industreal.

Slow design: Portelan veritabil, conservarea tehnicilor de tesut traditionale, piese unicat, broderii realizate de tineri artisti, design personal.

Cele 6 motive pe care le poti coase pe boluri au fost create de mai multi designeri :

- Joséphine Bagard (Ratatouille)
- Stéphanie Tessier (Tronche de pixel)
- Vif & Maabeta (Adam et Eve)
- Vautrin & Delvigne (Pot aux roses, Jacquard)

Dimensiunile bolurilor sunt 17 x 12 cm si fiecare costa 136 E.

sursa: Good Homes Romania

Costumul de baie, vedeta verii... GALERIE FOTO! Casa in stil regal...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri