Kristen Stewart gateste pentru Robert Pattinson

Toata lumea stie ca sunt impreuna, insa Kristen si Rob continua sa evite intrebarile despre relatia lor. Insa, cum filmarile pentru seria Twilight au luat sfarsit si actorii mai au doar doua filme de promovat, vedetele au inceput sa se mai relaxeze si sa lase garda jos. Astfel, la conferinta de presa pentru Comic-Con, Kristen si Robert au inceput sa se giugiuleasca in fata camerelor.

In cadrul conferintei de presa din San Diego, California, cei doi iubiti au lasat sa se vada mai mult decat era de asteptat in ceea ce priveste relatia lor.

Actorii au fost intrebati de reporteri ce obiceiuri plictisitoare au, iar Robert a raspuns ca partenera lui, Kristen se uita numai la canalele TV de gatit. "Se uita in special pe platourile de filmare. Kristen are un televizor in camera de machiaj. Asta este comportamentul ei de diva, se uita la programele de gatit tot timpul, in orice incapere", a declarat Rob.

Kristen nu s-a lasat mai prejos si a replicat: "Voi toti trageti foloasele muncii mele", dand fanilor de inteles ca ea este bucatarul in cuplu.

2011/07/22//336624-saga2.jpg

Actrita a mai dezvaluit ca rochia de nunta a Bellei a fost pazita la fel de mult ca si cea a lui Kate Middleton. "Am fost extrem de nervoasa si speriata de aceasta scena din film, tocmai din cauza securitatii exagerate", a adaugat ea.

FOTO: Dailymail.co.uk

Ultimele știri