Antena Căutare

Paște 2018. Curățenia de Paște, cât te-ar costa o menajeră sau o firmă specializată

Paste 2018 inseamna si pregatirile casei, curatenia generala pe care o fac romanii, pentru a primi lumina sarbatorii de Paste și oaspetii ce le vor trece pragul

Paște 2018. Primăvara vine cu... binecunoscuta curățenie generală de Paște, atunci când nu ne putem limita doar la curățire sufletului, ci trebuie să trecem și la cea din apartamente. Ce se întâmplă dacă nu avem timp pentru o astfel de operațune? Putem lua în considerare varianta unei menajere sau a unei firme specializate.

Trăim în secolul vitezei, mereu ocupați, iar puținul timp liber pe care îl avem preferăm să îl oferim celor dragi și să nu îl sacrificăm făcând curat. Dacă te gândești și tu să economisești timp, și nu bani, atunci poți să apelezi la o menajeră sau la firme de curățenie specializate. Iată, așadar, câteva sfaturi utile pentru a face asta.

La ce sa fii atenta cand cauți o menajeră. Cât te-ar putea costa

Pentru curățenia de Paști, o menejeră te-ar putea costa mai puțin, dar trebuie să ții cont că este nevoie să achiziționezi deja propdusele de curățenie, ceea ce te va duce la costuri suplimentare. În funcție de nevoi și de spațiul locuinței tale sau, aceasta te-ar putea taxa cu sume între 50 și 150 de lei pe zi, în jur de 10-30 de lei pe oră. În acești bani, menajera poate găti sau poate călca, însă trebuie să fiți atenți ca persoana în cauză să aibă recomandări bune, altminteri riști să îți strice lucrurile sau să rămâi definitiv fără ele.

Ce să iei în considerare dacă apelezi la frme de curățenie. Costuri

Internetul este plin de site-uri și anunțuri cu firme de curățenie. De regulă, firmele de cleaning te taxează în funcție de mărimea apartamentului. Așadar, pentru o garsonieră, curațenia te-ar putea costa între 150 si 300 de lei, pentru un apartament cu doua camere, între 300 si 350 de lei, iar pentru unul cu trei camere prețul urca până la 450 de lei. În cazul vilelor, serviciile de curațenie tarifează cu până la opt lei pe metru pătrat. O curățenie generală cuprinde: aspirarea încăperilor, spălatul pe jos, curățarea tocurilor la uși, spălarea geamurilor, dar și igienizarea băilor. În aceste prețuri nu sunt incluse spălarea fotoliilor sau a aparatelor electrocasnice. Pentru acestea se percepe un cost suplimentar. Ca și sfat, trebuie să ai grijă să faci programări din timp.

Curățenia de Paște. Ce-ți rămâne ție de făcut

Dacă te-ai gândit să optezi și tu pentru variantele de mai sus, atunci ție îți rămâne partea frumoasă: să pregătești decorațunile de Paște, cu flori artificiale sau flori de primăvară și.... evident masa de Paști.

Paște 2018 | Lumină din lumină în România și în lume | Antena 1 și a1.ro

Calendar ortodox 28 martie. Sfântul care vindecă toți bolnavii... Curățenia generală de Paște 2018. 5 soluții naturale pentru lustruirea geamurilor...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x