- MAREA PREMIERĂ Te Cunosc de Undeva! Vezi ce surprize ți-am pregătit AZI de la ora 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Chefi la cuțite, sezonul 15 - din 10 martie, pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Ingrediente:
- 400 grame spanac proaspat;
- o lingurita de zeama de lamaie;
- un catel de usturoi, zdrobit;
- o lingura de ulei de masline extravirgin;
- sare si piper;
- optional: rosii maruntite, masline, branza de capra, nuci.
Preparare:
Zdrobiti catelul de usturoi si lasati-l apoi sa stea asa, cateva minute, pentru a-si spori cantitatea de vitamine la contactul cu aerul. Intr-un vas, puneti la fiert cam 500 ml de apa, cu sare. Curatati bine frunzele de spanac, apoi aruncati-le in apa fiarta, pentru un minut, nu mai mult.
Scurgeti apoi apa de pe spanacul fiert si apoi amestecati-l cu restul ingredientelor. Aceasta reteta simpla asigura mai mult decat necesarul zilnic de vitamina K, vitamina A, C, acid folic, mangan si magneziu.
Pofta buna!
FOTO! Vezi colectia de felicitari lansata de Taylor Swift!... Cum sa scapi de o femeie in 5 pasi simpli...