Ingrediente (4 portii):
150 grame carnati chorizo, tocati marunt;
400 grame naut fiert;
ulei de masline;
o ceapa, curatata si tocata;
doua tulpini de telina, tocate;
500 grame spanac proaspat;
8 rosii proaspete, curatate de seminte;
un litru de supa de pui;
50 grame sunca uscata;
doua oua fierte tari;
sare, piper.
Preparare:
Se calesc un pic bucatile de chorizo in doua linguri de ulei de masline, intr-o cratita, apoi se adauga ceapa tocata marunt, usturoiul si telina. Micsorati focul si si caliti aceste ingrediente timp de 15 minute, avand grija sa nu se arda ceapa.
Se adauga apoi spanacul, rosiile, nautul si supa de pui. Lasati sa fiarba, apoi dati focul iar mic si lasati cam 30 de minute.
Dupa acest interval se adauga sunca, sare, piper si putin ulei extravirgin de calitate.
Se serveste la final alaturi de felii de ou fiert. Pofta buna!
Foto: opensourcefood.com
Cum sa-ti ingrijesti cainele dupa operatie... Copiii fricosi pot suferi de anxietate...