Ingrediente:
- 50g de unt;
- 1kg de ceapa, tocata marunt;
- 1 lingura de zahar brun;
- cateva fire de cimbru;
- 3 frunze de dafin;
- 150ml de cidru sec;
- 1l supa de pui;
- patrunjel tocat pentru servit.
Mod de preparare:
1. Se incalzesc 50g de unt intr-o tigaie, se adauga 1kg de ceapa, tocata marunt, 1 lingura de zahar brun, cateva fire de cimbru si 3 frunze de dafin. Se lasa pe foc mediu 40 de minute, pana cand devine totul lipicios si maro.
2. Se toarna deasupra 150ml de cidru sec si se lasa la fiert, pana ce jumatate din lichid s-a evaporat. Se toarna deasupra 1l supa de pui gata facuta si se mai lasa sa fiarba 20 de minute. Se serveste presarata cu patrunjel tocat.
Citeste si Good Food!
5 motive pentru care sa petreci timp afara, chiar daca este frig... VIDEO! Vezi reclama de Craciun care a strans 500.000 de vizualizari in cateva ore...