Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

VIDEO! La Londra s-a deschis cel mai mare mall din Europa

In pline framantari economico-financiare, Marea Britanie deschide cel mai mare mall din Europa, la Londra. Uriasul complex, ridicat pe o suprafata de 150 de mii de metri patrati, este un adevarat rai al cumparatorilor. Aici gasesti sute de magazine in care sa-ti pierzi timpul si sa-ti cheltuiesti si ultimul ban. Zeci de mii de oameni, printre ei si romani, au vrut sa se numere printre primii clienti.

La ora deschiderii, podul catre noul mall din Londra era lin de oameni. Nici in complex nu era loc sa arunci un ac. Ochii miilor de curiosi au studiat fiecare coltisor al uriasei cladiri. Aici nimeni nu se plictiseste.

Sunt 300 de magazine, 70 de restaurante, 14 sali de cinema si, pentru clientii obositi, trei hoteluri. Si cel mai mare cazinou din Marea Britanie se afla tot aici.

Pentru constructia celui mai mare mall din Europa au fost necesare 40 000 de tone de otel sau echivalentul a sase turnuri Eiffel.

Veniti cu gandul sa cumpere sau doar sa-si arunce o privire, vizitatorii se pierd in labirintul de culoare din mall. Fiecare stand atrage ca un magnet. In multimea care a invadat complexul sunt si romani. Si ei sunt fascinati de dimensiunile mall-ului si, surprinzator, de preturi.

Recomandari