Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Mobila se vinde la jumatate de pret

Marii retaileri sunt curiosi cum va arata pina la urma bilantul lui 2010: mai bun sau nu decat cel din 2009. Intrebarea ii roade si pe producatorii si pe vanzatorii de mobila care stiu ca diferenta dintre ani o vor face vanzarile de Craciun.

De aceea, isi calculeaza reducerile si spera ca acestea sa le umple magazinele goale de clienti acum.

Putinii clienti care mai trec prin magazinele de mobila se uita de doua ori inainte sa dea banii. Si nici nu se mai arunca la credite asa cum faceau in anii trecuti.

Chiar si cei cu bani au prins gustul reducerilor. Cine-si permite un credit l-a folosit doar dupa ce au fost reduse si dobanzile si au scazut si preturile. Abia atunci un divan cum e acesta a inceput din nou sa se vanda. E drept, acum e la jumatate de pret.

Cand vine vorba despre bucatarii cresc preturile, cresc si pretentiile la reduceri. Iar producatorii au taiat serios din ele din moment ce a disparut un sfert din pretul unui model.

Acum se asteapta sa vina clientii. Iar clientii dupa ce au vazut reducerile, asteapta promotiile. Iar sefii magazinelor fac exercitii de imaginatie.

Pe toata perioada care va urma si mai ales in luna decembrie vor fi promotii la diverse articole, va urma si o surpriza pe care o pregatim pentru clientii nostri, in brazi de Craciun.

Altii se folosesc de avantajele date de vinzarile online. Cei care cumpara produse de pe internet, pot castiga, in urma unei trageri la sorti, o excursie la munte pentru doua persoane inainte de perioada de Craciun

Chiar si pentru produsele din cea mai scumpa categorie se inventeaza promotii.

Totul, pentru supravietuire si pentru bilantul de la finalul anului. Iar perioada dinaintea Craciunului poate face diferenta intre doi ani foarte slabi. Comerciantii spera ca mobila la redecere, promotiile si decoratiunile sa le creasca incasarile pe 2010.

Recomandari