Căutare Live

VIDEO! Vezi care sunt noile metode de tratare a cicatricilor!

Tratarea cicatricilor, a ridurilor sau a vergeturilor fara pic de durere era pana acum aproape imposibila. Noile tehnologii pe baza de radiofrecventa si laser promit sa schimbe aceasta problema. Cu ajutorul lor, "neplacerile" estetice pot fi rezolvate fara ace sau taieturi, in numai cateva sedinte. E drept insa, pretul este pe masura. Intre 100 si 300 de euro pe sedinta.Este vorba despre radiofrecventa si tehnica fractionata. O tehnica, un aparat care vine in sfarsit in ajutorul doamnelor care se chinuie sa scape de vergeturi. Si nu sunt deloc putine, mai ales ca 70 la suta dintre tinere au aceasta problema inca de la varsta adolescentei, iar 90 la suta dintre femeile insarcinate raman cu astfel de semne dupa nastere.

Tratamentul nu necesita internare si nu este dureros. Important ar fi insa de stiut ca medicii folosesc anestezic local pentru a interveni pe zonele mai sensibile.

Timpul de vindecare este relativ scurt in comparatie cu tratamentele clasice. In doua trei, zile medicii promit rezultate vizibile.

Exista insa si contraindicatii. Astfel de tratamente nu sunt recomandate sub nicio forma femeilor insarcinate sau persoanele diagnosticate cu diverse boli de piele.Cum sa iti ajuti copilul sa invete mai bine? Printr-un simplu curs de yoga!... Cresterea copilului si gestionarea sfaturilor nedorite...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri