Antena Căutare

5 alimente care nu trebuie spălate înainte de a fi mâncate sau puse în tigaie

Sunt câteva alimente pe care nu ar trebui niciodată să le spălăm înainte de a le mânca sau de a le găti.

Sunt câteva alimente pe care nu ar trebui niciodată să le spălăm înainte de a le mânca sau de a le găti.

De multe ori, specialiștii greșesc atunci când dau sfaturi în privința modului în care spălăm alimentele înainte de a le găti.

Tu știai că ouăle nu se spală niciodată înainte de a le folosi la gătit? Ele conțin în coajă o substanță care îi protejează pe utilizatori împotriva bacteriilor.

Nici carnea de pui și carnea de porc nu trebuie spălate, pentru că astfel bacteriile se vor împrăștia. Cel mai bine este să fierbi carnea în cel puțin o apă înainte de ao găti propriu-zis.

Articolul continuă după reclamă

Nici pastele nu se spală înainte de a fi puse la fiert, pentru că altfel sosul nu va mai fi absorbit de paste.

În cazul în care speli ciupercile, ai grijă să nu le ții mult timp sub apă și să le ștergi imediat cu un prosop.

Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Exclusiv Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x